Voz
Youtube /Print scren
Voz

Youtube /Print scren

Voz, Foto: Youtube /Print scren

Nesreća sa smrtnim ishodom u Sloveniji dogodila se u utorak kad su dve maloletnice pred dolazećom kompozicijom voza između dva koloseka fotografisale "selfije".

Pri tome je jedna od njih smrtno nastradala, a druga je uspela da odskoči, ali je zbog šoka završila u bolnici, prenose mediji.

Da li treba zabraniti deci mobilne telefone?

 

Nesretna 14-godišnja maloletnica koja je u utorak umrla i njena vršnjakinja fotografisale su se između koloseka uz železničku platformu pred vozom koji je velikom brzinom dolazio iz smera Ljubljane.

Vozač lokomotive zvučnim signalima upozoravao je na dolazeću opasnost na šta nisu reagovale, opisao je u sredu tragični događaj u izjavi za novinare pr policije Miran Šadl.

Po njegovim rečima tek u poslednji čas devojčice su odskočile, ali jedna od njih nije bila uspešna te je od udara voza i zadobijenih povreda na mestu preminula, a druga je zbog šoka završila u bolnici.

Kako od izvora "bliskih policiji" doznaje mariborski dnevni list "Večer", istražitelji se pitaju da li je tragedija možda rezultat nekog opasnog izazova kojim se tinejdžeri posle hvale kao svojim poduhvatom na društvenim mrežama.