Ubistvo, Snežana Maćić
Alo!
Pištolj glok17

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Kako Srpskainfo saznaje, Desimir je taj dan više puta tražio Milicu, ali niko od meštana ovog sela nije sumnjao da planira da je ubije.

Pročitajte još:

 

Prema pričama meštana, Desimir i Milica su godinama bili ljubavnici i to su svi znali u ovom selu. U Policijskoj upravi Doboj rekli su, navodeći inicajale, da je juče oko 7.40 časova u dvorištu porodične kuće u Očaušu pronađeno beživotno telo Milice Klječanin.

- Nakon što im je to prijavljeno, policija je iz Teslića izašla na lice mesta i pronašla telo ženske osobe sa vidnim povredama u predelu grudi, koje su najverovatnije nanesene vatrenim oružjem. Takođe, u blizini tela pronađene su i čahure - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Pištolj igračka

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ona je pojasnila da je na udaljenosti od 250 metara nađeno i telo od Desimira sa povredama glave, pored koga je pronađeno i oružje.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je najverovatnije motiv ubistva to što je Milica planirala otputovati da radi u inostranstvo.

- Navodno je pričala da će otići kod sestre u inostranstvo da radi i živi. Verovatno to Desimir nije mogao da podnese, pa se odlučio da ubije i nju i sebe - kaže izvor iz istrage za Srpskainfo.

Preporučujemo i ovo:

 

Meštani Očauša juče su u šoku prepričavali šta se desilo, svi ističu da motiv ovog nezapamćenog zločina može samo biti ljubomora.

- Milica je bila udata i ima dva sina, a Desimir je takođe bio oženjen i imao troje dece. Oboje su imali i unučadi, a bili su ljubavnici sigurno duže od 20 godina. Svi u selu su to znali, pa niko nije posebno obraćao pažnju na to - ispričao je jedan meštanin.

On je dodao da je u četvrtak po danu Desimir dolazio u jedan kafić i raspitivao se da li je neko vidio Milicu.

- Bio je malo uznemiren, ali niko nije puno na to obraćao pažnju. Neko mu je rekao da ju je vidio na autobuskom stajalištu i da je čekala autobus za Teslić. Nakon toga on je otišao iz kafića. Kasnije sam čuo da je svojim kombijem otišao tražiti Milicu - pojasnio je naš sagovornik.

On je dodao da je čuo da je on zatim kombijem na jednom mostu presekao put autobusu i da je tu maltretirao vozača.

- Vozač tog autobusa je rekao da je on njemu nešto dobacivao i da je zatim ušao u autobus i pregledao sve putnike, pa tek kad je video da Milica nije u autobusu, izašao je i otišao - rekao je pomenuti meštanin.

Ubistvo, Snežana Maćić

Alo!

Ilustracija, Foto: Alo!

On je dodao da su uveče sedili kod pomenutog kafića, a da je u njihovom društvu bio i Miličin sin.

- Oko 19.30 časova čuo se rafal, kasnije još jedan pucanj. Mislili smo da neko onako puca iz puške. Tek u petak ujutru sam čuo da su pronašli Milicu ubijenu, a pošto su svi znali da su oni bili u vezu policija je odmah krenula da traga za Desimirom - kaže sagovornik Srpskainfo.

Ističe, da na oko 150 metara od Miličine kuće da su primetili njegov kombi.

- On je kombijem skrenuo sa puta, te je otišao na svoju livadu i tu se ubio pucajuće iz puške u glavu. Niko nije očekivao da se ovo može desiti, jedini motiv za ovako nešto je ljubomora, jer je ona pričala da će otići u inostranstvo - pojasnio je pomenuti meštanin.

Ljubav jača od pameti

Jedan od meštana Očauša ispričao je da godinama poznavao i Milicu i Desimira i da ga je ovo veoma pogodilo.

 

- Desimir mi je rođak i on je bio dobar čovek. Miran, nikada nije pravio probleme. Ne znam zašto ovo uradi. Ovo se desi kada ljubav i ljubomora budu jači od pameti. Šta god da se dešavalo između njih, nije smeo ovo uraditi. Uništio je život i svoje i njene porodice - istakao je jedan od meštana.