Šibica
Alo.rs/V.Đ.
Šibica

Alo.rs/V.Đ.

Šibica, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Nakon što su splitski vatrogasci juče intervenirali čak šest puta zbog zapaljenih kontejnera, u noći na nedelju planula su još dva. Nepoznati delinkventi izazvali su niz požara na području Lovreta, Bola i Kmana.

Prva intervencija dogodila se juče u 6.56 sati kad su vatrogasci DVD-a Split dobili dojavu o požaru plastičnih kontejnera u Splitu. Deset minuta kasnije uočen je i požar plastičnih kontejnera u Starčevićevoj ulici. Dve minute kasnije vatrogasci JVP Split izlaze na teren zbog požara plastičnog kontejnera u Gundulićevoj ulici, a u 7.34 planuli su i kontejneri u Tršćanskoj, Varaždinskoj i Šibenskoj ulici, javlja Dalmacija Danas.

Samo minutu kasnije na teren su ponovno izašli i vatrogasci DVD-a Split. Ovaj put počinitelji su se vratili u Gundulićevu ulicu da zapale još jedan plastični i metalni kontejner. U 7.45 u Šibenskoj ulici planuo je još jedan kontejner. Poslednja intervencija bila je u nedelju oko 2.14 sati kada su planula su još dva kontejnera u Solinskoj ulici, a ugasili su ih vatrogasci JVP Split.

Pročitajte: