MISLILI DA JE SKRENUO Deda Mirko dva dana vikao na ulici da je UBIO ČOVEKA, niko mu nije verovao, a onda su našli LEŠ!

Tek kada su našli beživotno telo mladića shvatili su da je Mirko govorio istinu!

Deda, deka, starost, usamljenost
I sina pistoljem najurio iz kuće, Foto: Shutterstock

Hrvatska policija uhapsila je Mirka K. (82) zbog sumnje da je u svojoj kući u Donjim Stativama kod Karlovca iz lovačke puške ubio provalnika (25).

Stravičan zločin dogodio se u nedelju 17. juna kada je 25-godišnjak provali u Mirkovu kuću.

Slobodan doživeo HOROR kada se vraćao iz kupovine, na šoferšajbni SPAZIO ULJEZA!

- U trenutku nasilnog otvaranja vrata, iz unutrašnjosti prostorije, vatrenim oružjem ga je usmrtio 82-godišnjak - saopštila je policija. 

Komšije su rekle da je Mirko poslednja dva dana selom hodao s mačetom, a u ponedeljak je tako naoružan otišao do suseda i rekao im da zovu policiju jer je ubio čoveka, što su oni i učinili, pišu hrvatski mediji.

Boba poginuo UOČI ŽENIDBE dok je muzao krave!

Potom je nastavio tako da hoda po selu i uglas govori meštanima da pozovu policiju jer je ubio čoveka, ali ga niko nije shvatao ozbiljno jer je to bilo njegovo „uobičajeno“ ćudljivo ponašanje.

U međuvremenu policija je stigla po pozivu i u Mirkovoj kući zaista pronašla mrtvo telo mlađeg muškarca.

Hladnokrvno je ubio dečaka (17), a sad ga je stigla NAJSUROVIJA MOGUĆA KAZNA!

- Čuli smo u nedelju uveče hitac iz vatrenog oružja, ali smo mislili da su to lovci, ni na kraj pameti nam nije bilo da bi se nešto takvo dogodilo - rekli su iznenađeni susedi.

Kako prenose mediji, Mirko je u kući živeo sam. Govore da je bio teške naravi i ćudljivog ponašanja zbog čega je često s ljudima ulazio u sukob pa su ga svi izbegavali. Komšije kažu da se u Donje Stative doselio osamdesetih, a da mu bivša supruga i deca žive i rade u Nemačkoj. Dodali su i da mu je sin jednom došao u posetu, ali da ga je Mirko oterao iz kuće preteći mu pištoljem.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi