David Komšić
Youtube Printscreen
David Komšić

Youtube Printscreen

David Komšić, Foto: Youtube Printscreen

Na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu David Komšić i njegovi prijatelji Arjan i Armend Rekshepi i Filip Filipović proglašeni su krivima zbog otmice i napada na trudnu Kristinu Krupljan (18) tri meseca pre njenog ubistva. Osuđeni su za krivična dela protiv slobode i protiv imovine.

Pročitajte još:

David Komšić dobio je godinu i po dana zatvora.

Komšić je trenutno u Lepoglavi gde služi 14-mesečnu zatvorsku kaznu zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je u aprilu 2016. poginuo pešak. Tamo čeka i drugostepenu presudu zbog ubistva Kristine Krupljan.

On i njegovi prijate

On i njegovi prijatelji teretili su se su 27. novembra 2016. oko 5.40 sati na Bukovačkoj cesti presreli Kristinu svojim vozilom te joj razbili automobil, iživljavali se nad njom, udarali je i čupali za kosu. Samo tri meseca nakon ovog incidenta bivšem dečku Komšiću ovo nije bilo dovoljno te je odlučio da je dokrajči, a navodno sve zbog ljubomore.

Preporučujemo još:

Komšić je, inače, u aprilu 2018. nepravosnažno osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo Kristine.

Izbo ju je 88 puta, a sad mu se sudilo i za brutalan napad na Kristinu par meseci pre njenog ubistva.

Da podsetimo, Komšić i njegovi prijatelji su 2016. godine autom presreli i tukli sad pokojnu Kristinu Krupljan.

Ona je sve prijavila policiji i ispričala DORH-u, da bi je kasnije bivši dečko ubio. Naime, Komšić je u autu ispred njene zgrade na zagrebačkoj Volovčici zadao 73 ubodne i 15 reznih rana po celom telu.