Darko Golić
printscreen
Darko Golić

printscreen

Darko Golić, Foto: printscreen

Golić je osumnjičen za bludne radnje, odnosno nasilnu obljubu mlađeg muškarca koji je ležao kao pacijent na klinici.

Direktor UKC RS dr Vlado Đajić potvrdio je, za Alo.rs, hapšenje načelnika Golića, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

– Poslovodstvo UKC RS je od radnika dežurne službe saznalo da se dr Golić neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni – izjavio je za Alo.rs dr Đajić.

Đajić je dodao da je pacijent svetinja i momentalno pokrenuo disciplinske mere prema osumjičenom Goliću, suspendujući ga  sa posla. On je dodao da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mere.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, primili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično delo "Obljuba nad nemoćnim licem". Zbog sumnje da je učinio krivično delo uhapšena je osoba D. G. U koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvetljavanja svih okolnosti krivičnog djela – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je za Alo.rs da su u toku istražne radnje, i da za sada, ne može da saopšti više informacija.

 

Komentari (2)

Banjalucanka

20.01.2020 18:13

Treba ga u KPZ odmah da mu braca pokazu kako se to radi...majku mu pokvarenu.

bager

21.01.2020 07:56

Zagrebite po njegovoj proslosti ,gde je radio pre ,,mozda isplivaju jos koji seks skandali