Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Preslušavanjem presretnutih razgovora u sudnici Kantonalnog suda u Sarajevu juče je nastavljeno suđenje Ramelu Jusufiju, Nejri Jusufović, Emiru Šušiću, Alenu Krtičiću i Fahrudinu Hajdarbašiću, optuženim za navođenje na prostituciju, organiziranu trgovinu ljudima i neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Optužena Nejra Jusufović bavila se prostitucijom, dok se Ramel Jusufi tereti da je pravio profile devojaka na internet-stranici cityoflove.com. Danas su preslušavani razgovori iz marta 2019. godine u kojima Nejra razgovara s klijentima, a saslušani su i razgovori Jusufija s policajcem Fahrudinom Hajdarbašićem.

Neka dođe u hotel i uzme ključ

Interesantan razgovor je bio Nejre s klijentom nastanjenim na Alipašinom Polju.

- Sada je tačno sedam sati, nek dođe u hotel, uzme ključ od sobe i mene obavesti- ugovarao je mladić dolazak devojke, te precizirao cenu.

- Koliko je sat, je li 100 evra - pitao je, a Nejra mu je potvrdila cenu.

- Može li popust?

- Novo je pitanje Alipašinca, na šta Nejra odgovara:

- Nismo na pijaci.

Isti dan javlja se izvesni Nermin koji se, pričajući sarajevskim uličnim rečnikom, bukvalno razmetao novcem.

- Ćao treba mi devojka, znači, da je normalna. Večeras, dajem 5.000 evra za celu noć. Veruj mi, ako ne bude valjala, sto posto ću je udavit, jel jasno. Večeras ću poslat limuzinu i doći će u hotel. Veruj 150 evra za mene je sića, to je za mene ko markica. Meni ljudi plaćaju 50.000 evra.

Razgovor s razmetljivcem se nastavio kasnije, te kako se moglo zaključiti, bio zadovoljan uslugom.

Isti glas ponovo je ugovarao dolazak devojke. Nakon Nejrinog “halo”, usledila je ponuda.

- Slušaj ja sam, sutra ujutro ide sa mnom, fino se mora obući, da gori. U pitanju je jedan sastanak, mora biti tip-top našminkana, znaš. Da te ne peglam, sastajem se s tim ljudima, ako uspe posao, sve ću vas počastiti.

Komentari (1)

Ami

10.04.2021 16:07

Zasto misle ovakvi idioti da oni zasluzuju da zive,???