Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Baranin Zijad Nurković (24) iz Rožaja, blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u Španiji, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom i kćerkom. On je, kako se saznaje, sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Pročitajte još:

 

Crnogorska policija obaveštena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću. Vest o ovoj likvidaciji objavio je i španski portal Espanjol, ali nije saopštio identitet osobe koja je ubijena. Kako su naveli muškarac (24) je ubijen kada je vozilom putovao sa četiri godine mlađom suprugom i dvogodišnjom kćerkom.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je inaće čoveka od poverenja vođe Zemunskog klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Pročitajte i ovo:

 

Šaranović je ubijen 11. marta 2017. ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica. Šaranović se teretio za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog brata, zbog čega je bio u pritvoru. U međuvremenu je u sukobu tih klanova ubijeno više osoba.