Budva, plaža
E-stock/Ivan Dobričić
Budva, plaža

E-stock/Ivan Dobričić

Budva, plaža, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Prava drama odigrala se na budvanskoj plaži Perazića Do, kada je zakupac mobilijara pokušao da otera meštanku jer se smestila na svoj peškir, a ne na zakupljene ležaljke.

Ona je ceo incident zabeležila i postavila na društvene mreže, a slučaj je prijavila i nadležnima, nakon čega je zakupac kažnjen. Snimak postavljen na Fejsbuk uzdrmao je tamošnju javnost, budući da su odmah reagovale i nadležne službe.

 

Na njemu se jasno može čuti kako zakupac plažnog mobilijara grubo tera meštane, govoreći da nađu drugo mesto na plaži i da ne mogu da borave ispred ležaljki koje drugi plaćaju.

- Ispred mobilijara si druže, eno ti tabla tamo. Nećete se kupat ovđe - bio je odlučan zakupac, na šta mu je Budvanka odgovorila da "može da crkne", ali da je sa plaže neće oterati.

On je nastavljao da ponavlja da se "ođe kupati neće", na šta je Budvanka bila uporna, pa mu odgovorila sa: "Hoćemo, hoćemo, možeš da crkneš. Kako te nije sramota, došao si tu da smičeš pare i još da ćeraš meštane, 'ajde skloni se odavde".

Na svom Fejsbuk profilu objasnila je da je zakupac, čuvši čija je ona ćerka, došao da se izvini, ali da izvinjenje nije želela da prihvati.

- Pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve, eto, slučajno ta persona nije čula, manje vredne, pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša - napisala je ona.

Epilog ove drame, prema navodima Budvanke, jeste taj da je JP "Upravljanje morskim dobrom Crne Gore" kaznio zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom, što je takođe obelodanila na svom Fejsbuk profilu.

Plaža Perazića Do

Facebook Printscreen

Plaža Perazića Do, Foto: Facebook Printscreen

 

Komentari (6)

tt

18.07.2018 12:50

Eto ... mestanka je ,,izgurala" svoje. Pitanje je da li zato sto je bila u pravu ilii sto su zakupac i inspekcije culi ,,...cija je cerka bila ...".Obicni tiuristi tamo nemaju takva prava.

Kum

18.07.2018 13:36

Radije u lavoru, nego u Crnu Goru.......

Zoki

19.07.2018 09:18

@Kum - Za nigde i nisi...

Ami

18.07.2018 20:21

Pa ...kakvee veze ima cija je cerka -pravila su za sve ista ,il joj je otac kupio mjesto.

Cane

18.07.2018 23:19

Gde je ta iapekcija u Igalo ? U Igalo za njih ima posla i to podosta !

Stojadin

19.07.2018 11:18

E zbog takvih i slicnih slucajeva ni jedan deo mene nece vise nikad krociti u cg.