Vojska Crna Gora
Printscreen/YouTube
Vojska Crna Gora

Printscreen/YouTube

Vojska Crna Gora, Foto: Printscreen/YouTube

Jedan od najpoznatijih srpskih portala u Crnoj Gori, koji je poznat i šire od granica Crne Gore - IN4S.net našao se na meti napada antisrpskih krugova u ovoj zemlji. Na e-mejl adresu im je stigla poruka u kojoj srpskim novinarima prete smrću i ubijanjem dece.

Prenosimo vest u celosti:

"Naravno, ne očekujemo reakciju policije i tužilaštva, pogotovo u jeku obračuna sa sveštenstvom SPC i armijom fesbujk autora.

Pretnja

Printscreen

Pretnja, Foto: Printscreen

Ponekad je čestitka u pravo vrijeme, prikladna riječ sve što se poželjeti može. Zato uvijek cijenimo kada se na 'značajne datume' neko sjeti redakcije IN4S i obraduje prigodnim riječima. Tako smo jutros dobili čestitku koja se izdvaja ekspresivnošću i elanom.

'Biće krvi!'

Mislite da možete raditi šta hoćete i koliko hoćete bez ikakvih posljedica? Mislite da ste anonimni i da ne znamo koji ste? znamo tačno i koji ste i gdje živite i gdje vam vam rade najmiliji! IMA DA VAM POBIJEMO SVE, CIJELE PORODICE DA VAM ISTRAŽIMO OD DJECE U ZIPCI PA DO NAJSTARIJEGA U FAMILIJI. KOROV SE IZ KORJENA ČUPA. BIT ĆE KRVI!", ovako je glasila poruka anonimnog pošiljaoca na e-majl adresu sajta IN4S.net, puna pretnji i mržnje.