Prazne ulice
Alo.rs
Prazne ulice

Alo.rs

Prazne ulice, Foto: Alo.rs

Ni traga, niti glasa od stranaca i turista, kojih je prošle godine u ovo vreme Crna Gora bila prepuna. Korona je učinila svoje. Međutim, prijateljski odnosi Zimbabvea i Crne Gore tek sada dobijaju na značaju, jer je milogorska vlast rešila da proširi spisak zemalja čijim državljanima je dozvoljen ulazak u ekološku Crnu Goru.

Pročitajte još:

Crna Gora je otvorila granice za još četiri zemlje, među kojima naravno, nema Srbije, ali je zato jedna od - Zimbabve! Iz tog razloga na društvenim mrežama se pojavljuju urnebesni snimci koji "prenose" zadovoljstvo ovog afričkog naroda što konačno može na Jadran.

- Hvala Milu što ćemo i mi dobiti ten! Čitav život smo čekali... Buljarice nikad lepše, cene nikad niže... - šaljivi su komentari na snimku koji je pred vama.

Među komentarima jedan je pobedio. Čovek snima uveče oko 22.30 sati ulice praznog crnogorskog primorskog grada, nigde nikog na ulici. Čuje se samo muzika i on kako kaže:

- 6. avgust, deset i pol, čekajući goste iz Zimbabvea, čekamo goste iz Zimbabvea - rekao je čovek, terajući šegu sa vlastima Crne Gore.

Podsetimo, u Crnu Goru će od petka moći da ulaze, bez dodatnih ograničenja, i građani Belorusije, Kanade, Ukrajine i Zimbabvea, saopštilo je Nacionalno koordinaciono telo.

Preporučujemo:

Komentari (1)

itd.

10.08.2020 07:12

brao za crnu goru bas ste prebukirani brao za mila tako je care nema srba bas ste se odmorili od njih samo tako djaba vam vase more