Milan Knežević
screenshoot/Youtube
Milan Knežević

screenshoot/Youtube

Milan Knežević, Foto: screenshoot/Youtube

- Ja ne znam gospodine Simoviću da li vi i ja živimo u istoj državi. Slušajući vas i poslanike DPS-a, ja imam osećaj da vi živite na Marsu, a da mi svi ostali živimo u nekakvoj državi koja se zove Crna Gora, i koja ima realne probleme, i koja će teško izaći iz ekonomske pandemije.

Nemojte sad da nam govorite o vašim preventivnim merama.

A zašto je prva otišla? Zato što ste vi sami procenili da će to biti nekakva vrsta evropskog i svetskog imidža, proglašavajući Crnu Goru za korona-fri. Mene to podseća na one restorane gde piše "free wi-fi" da bi se privukli tursti, a kad uđete ništa.

Objasniću vam i zašto.

Vi ste napravili spisak država u koje je dozvoljeno građanima Crne Gore da putuju, jer ste ih proglasili za države koje su epidemiološki stabilne. Među njima su i Nemačka i Hrvatska.

Dan posle toga Nemačka je saopštila svojim građanima da ni slučajno ne idu u Crnu Goru jer tamo korona igra crnogorsko, iako mi to ne želimo da priznamo.

A evo da vam uhvatim muštuluk, vaša Hrvatska je donela spisak od 12 država sa kojima će otvoriti granice od 1. juna - Nema Crne Gore na spisku.

 

Komentari (3)

Ogi

29.05.2020 19:21

Dao ti Bog zdravlje I snagJu da istrajes u odbrani Srpstva. Ziveo Knezevicu!

Cvrle

30.05.2020 15:50

@Ogi - Ogi, svaka ti tačna. Daće Bog da Milo ode na jesen, da prava Crna Gora progleda i vidi kakvu je korumpiranu i kriminalnu vlast imala do sada.

sara

30.05.2020 10:20

Jasno kao dan i da nisam pročitala tekst znala sam odgovor!!. To su uradile dve iskompleksirane zenlje, C. Gora i Hrvatska!!!.