Makedonska policija
Printscreen/Youtube
Makedonska policija

Printscreen/Youtube

Makedonska policija, Foto: Printscreen/Youtube

* Britanska ambasada u Skoplju

* Zainteresovani za Tomor Morinu

* Poseduje britanski pasoš

Britanska ambasada u Skoplju zainteresovana je za sudbinu bivšeg pripadnika OVK Tomora Morine, jer poseduje i pasoš te ostrvske zemlje.

"Pomažemo britansko-kosovskom muškarcu koji je uhapšen u Severnoj Makedoniji i planiramo da kontaktiramo lokalne vlasti", saopštila je Britanska ambasada u Skoplju, prenosi Blic pozivajući se na makedonski "Večer".

I NAJTVRĐI ĆE ZAPLAKATI Srđana su vezali za drvo, izvadili mu oko, pa mu isekli uši, nos I PENIS, a onda su uzeli KUKU ZA MESO

Pre nekoliko dana kosovski ambasador u Skoplju Čer Dedaj rekao je da bi izručenje bivšeg člana OVK Srbiji moglo da naruši odnose Kosova i Severne Makedonije, da bi u sredu sud u Skoplju odbacio zahtev Srbije za izručenje Tomora Morine, koga vlasti u Beogradu traže zbog ratnih zločina počinjenih na Kosovu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sud je doneo rešenje da nisu ispunjeni uslovi za ekstradiciju lica T.M. Republici Srbiji, a predmet je upućen Vrhovnom sudu na dalje odlučivanje.

Bivšeg pripadnika OVK makedonska policija uhapsila je 24. jula na graničnom prelazu Blace sa Kosovom po poternici Interpola, koja je izdata na zahtev vlasti Srbije koje Morinu traže zbog sumnje da je kao pripadnik takozvane OVK počinio zločin nad civilnim stanovništvom na Kosovu pre 20 godina.

Zahtev Srbije za ekstradiciju Morine Ministarstvo pravde Severne Makedonije je skopskom krivičnom sudu dostavilo u ponedeljak 5. avgusta.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

 

 

Komentari (1)

Branko

09.08.2019 09:51

Sto su ga hapsili kad se sad brukaju.Bolje da su ga odmah pustili , tad niko nebi znao i ne bi bilo ovolike prasine i bruke.Makedonci samo napred , zazalicete sto stitite "sipce"