Robert Spenser
Printscreen/Youtube
Robert Spenser

Printscreen/Youtube

Robert Spenser, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Klinton je podržavao džihad u Bosni

* CIA namerno krila šta se dešavalo Srbima tokom rata

* Saudijska Arabija je ključni finansijer i pomagač džihada u Bosni 

Ovaj analitičar je u intervjuu Večernjim novostima, komentarišući nedavno otkriće tog lista o ulozi američkih obaveštajaca u skrivanju izveštaja o zločinima nad Srbima u Podrinju, kazao da vlasti Saudijske Arabije imaju ogroman uticaj na državni aparat u Vašingtonu. Tako je došlo do toga da CIA 90-ih godina prošlog veka sakrije istinu o događajima u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte još:

Spenser je kaže da je moguće da SAD promene politiku prema BiH, ali "samo u slučaju zaokreta u odnosima Amerike i Saudijske Arabije". On je ocenio da je nekadašnji američki predsednik Bil Klinton "doneo katastrofalnu odluku da sarađuje sa muslimanima tokom građanskog rata na Balkanu".

Džihadista

screenshoot/Youtube

Džihadista iz Bosne na sirijskom ratistu, Foto: screenshoot/Youtube

- Ovom odlukom on je omogućio uspostavljanje džihadističkog uporišta, a sve pod plaštom demokratije i prava na samoopredeljenje. Nije teško zaključiti da je predsednik Klinton pri donošenju ove odluke bio pod uticajem Saudijske Arabije - naveo je Spenser.

Zamaskiran ŠAHOVNICOM zbijao šale na račun velike srpske tragedije! Udario na Pupovca, Štrpca, Miloševića... Oluja je za njega TRAKTORIJADA! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 23:10 Još jedan antisrpski ispad u Hrvatskoj. Hrvat, Foto: Youtube/Printscreen Hrvatski ratni veteran, u kamuflažnoj vojnoj uniformi, sa šahovnicom preko lica, šeširom sa hrvatskim grbom, da ga niko ne bi prepoznao u 10 minuta na svom jutjub kanalu iznosi jezive stvari o Srbima, ne štedeći epitete na račun srpskog naroda.

Bil Klinton je omogućio uspostavljanje džihadističkog uporišta u Evropi.

Bil Klinton

Printscreen/Youtube

Bil Klinton, Foto: Printscreen/Youtube

Američki analitičar na pitanje "da li bi BiH mogla da opstane kao demokratska i multinacionalna država uprkos rastućem uticaju nekih bliskoistočnih država" kratko odgovara: "Ne".

- Šerijat je nespojiv sa demokratijom. Na kraju, Bosna će morati da se opredeli za jedno ili drugo - kazao je Spenser.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

Nisu CiA

06.08.2019 22:40

Pa nisu Slavonci CiA ...