Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju
Alo.rs
Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju

Alo.rs

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju, Foto: Alo.rs

U subotu je uhapšen i Steva Guškić (25), treći muškarac osumnjičen da se seksualno iživljavao nad devojkom sa posebnim potrebama M.Z. (23) u Bosanskoj Gradiški. Pre njega ,u PU Bosanska Gradiška privedeni su Luka Šimik (26) i Miroslav Popović (33). Sva trojica sumnjiče se da su počinili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

PROČITAJ JOŠ:

- Oni tvrde da nisu imali seksualni odnos sa devojkom koja je osoba sa posebnim potrebama, dok je ona rekla da je odnosa bilo-kaže za "Alo!" izvor blizak istrazi-Najpre su u petak, 17. maja, privedeni Luka Šimik (26) i Miroslav Popović (33), a narednog dana i treći osumnjičeni Steva Guškić (25)-navodi naš izvor.

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju

Alo.rs

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju, Foto: Alo.rs

Fotografija koja šokirala javnost, a na kojoj obučeni u automobilu poziraju sa nagom devojkom ometenom u razvoju, osvanula je na Fejsbuku, kako se pretpostavlja, nakon što je jedan od trojice vinovnika ovog događaja hteo da se „pohvali“. Oni su napravili nekoliko selfija, na kojima se jasno vidi devojka M.Z. koja naga sedi sa jednim od njih na zadnjem sedištu, dok dvojica na mestu vozača i suvozača fotografišu.

PREPORUČUJEMO:

Slučaj koji je zgrozio region, meštane Bosanske Gradiške nije ostavio imune na užasan čin njihovih sugrađana koji su im itekako poznati.

- Devojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili, ne mogu da verujem da su bili u stanju da se tako iživljavaju. Luka Šimik je odranije poznat policiji - rekao je jedan meštanin u petak za "Alo!" koji je prvi objavio ovu vest.

Kako saznajemo, treći osumnjičeni je vozač kamiona i poslom je bio u inostranstvu, pa je iz tog razloga kasnije priveden u policiju. Protiv trojice osumnjičenih, nakon sprovedenih istražnih radnji, biće dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Komentari (2)

makig

20.05.2019 15:08

Oni tvrde?!Kome nije dovoljna ova fotografija i ovo izivljavanje kreten je i bolesnik nista manje od ove trojice manijaka.Aman ljudi,devojka je gola!!!!

Katarina

21.05.2019 20:43

Pa ovo su ozbiljne muskarcine, hapsite bre ovu gamad i u samicu sa njima. Bolesnici.