POBEGLA SA SVADBE I ODNELA PARE, A SAD KUKA! Bosanska odbegla mlada tuguje na društvenim mrežama, a mladoženja joj se osvetio na najgori mogući način! (FOTO)

Elda samuje i uz pesmu "Isplači se, bit će ti lakše, neka kroz suze izađe bol", a dosta pažnje izazvao je i njen post u kome kaže: "Pomogneš slepom da progleda, onda sve vidi sem tebe."

Odžaci
Odžaci, Foto: screenshoot/Facebook

Odbegla mlada Elda Mujčin iz Odžaka ponovo je aktivna na društvenim mrežama. Iako je nakratko, zbog skandala o kojem bruji region, izbrisala Fejsbuk nalog, nesuđena nevesta Edina Huseljića, koja je sa svadbe pobegla sat vremena pre ponoći, odlučila je da se više ne krije od javnosti.

"NISI TI NIKAKAV K**AC" Oglasila se trudna, odbegla, mlada iz Odžaka, mislilo se da je pobegla sa parama, ali njena istina je POTPUNO DRUGAČIJA

Na novom profilu okupila je već 544 "prijatelja" te s njima podelila stare slike i uspomene. Na slikama nema bivšeg muža, sa kojim je u braku bila pola dana. No, pažnju Fejsubuk zajednice privukla je pesma "Nekad si bila moja", folk pevača Šaka Polumente, koju je Elda podelila na profilu.

Elda Mujčin
Elda Mujčin , Foto: Facebook

- Ponekad bude mi teško, ne drži me mesto ni dan, ponekad ponovo dođeš i venama prođeš ko san. Sad laži sipaš po meni, a nekad si moja bila, taj otrov pijem da živim, a njime si sebe ubila. Moja tuga sad u tebi je, moje suze stigle su te - stihovi su pesme koje Mujčin ovih dana sluša.

Osim Šaka, Elda samuje i uz pesme Jašara Ahmedovskog: "Isplači se, bit će ti lakše, neka kroz suze izađe bol", a dosta pažnje izazvao je i njen post: "Pomogneš slepom da progleda, onda sve vidi sem tebe."

 

Uprkos skandalu koji su izazvali, ne ćuti ni mladoženja. I on se uhvatio citata, pa objavljuje.

Elda Mujčin
Elda Mujčin , Foto: Facebook

- Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Alah daje svojim najizdržljivijim borcima - kaže Edin u novoj poruci.

Na Fejsbuku je promenio i sliku profila. Umesto fotografije sa ženom kojoj se pre nekoliko dana zakleo na večnu ljubav, Edin je objavio fotografiju "nove ljubavi" - "golfa 2". Nijedna Eldina fotografija nije mu se potkrala na profilu.

Da štošta nije najjasnije u ovoj sapunici, potvrđuje činjenica da je Elda pobegla sa svadbe iako je, kako tvrdi, trudna.

Ova će priča ipak imati još pokoji nastavak s obzirom na predstojeću brakorazvodnu parnicu, ali i na tužbu za klevetu koju je supruga najavila jednodnevnom mužu. Par s kratkim bračnim stažom čeka i borba za 5.500 maraka prikupljenih tokom darivanja mladenaca.

 

O Eldinom i Edinovom zajedničkom životu svedoče samo slike nastale pre nego što je ova sapunica odjeknula. Nakon toga oboje su odlučili izbrišu zajedničke fotografije, a time i tragove da su ikad bili zajedno.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi