Odžaci
screenshoot/Facebook
Odžaci

screenshoot/Facebook

Odžaci, Foto: screenshoot/Facebook

Na novom profilu okupila je već 544 "prijatelja" te s njima podelila stare slike i uspomene. Na slikama nema bivšeg muža, sa kojim je u braku bila pola dana. No, pažnju Fejsubuk zajednice privukla je pesma "Nekad si bila moja", folk pevača Šaka Polumente, koju je Elda podelila na profilu.

Elda Mujčin

Facebook

Elda Mujčin , Foto: Facebook

- Ponekad bude mi teško, ne drži me mesto ni dan, ponekad ponovo dođeš i venama prođeš ko san. Sad laži sipaš po meni, a nekad si moja bila, taj otrov pijem da živim, a njime si sebe ubila. Moja tuga sad u tebi je, moje suze stigle su te - stihovi su pesme koje Mujčin ovih dana sluša.

Osim Šaka, Elda samuje i uz pesme Jašara Ahmedovskog: "Isplači se, bit će ti lakše, neka kroz suze izađe bol", a dosta pažnje izazvao je i njen post: "Pomogneš slepom da progleda, onda sve vidi sem tebe."

PROČITAJTE JOŠ:

 

Uprkos skandalu koji su izazvali, ne ćuti ni mladoženja. I on se uhvatio citata, pa objavljuje.

Elda Mujčin

Facebook

Elda Mujčin , Foto: Facebook

- Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Alah daje svojim najizdržljivijim borcima - kaže Edin u novoj poruci.

Na Fejsbuku je promenio i sliku profila. Umesto fotografije sa ženom kojoj se pre nekoliko dana zakleo na večnu ljubav, Edin je objavio fotografiju "nove ljubavi" - "golfa 2". Nijedna Eldina fotografija nije mu se potkrala na profilu.

Da štošta nije najjasnije u ovoj sapunici, potvrđuje činjenica da je Elda pobegla sa svadbe iako je, kako tvrdi, trudna.

Ova će priča ipak imati još pokoji nastavak s obzirom na predstojeću brakorazvodnu parnicu, ali i na tužbu za klevetu koju je supruga najavila jednodnevnom mužu. Par s kratkim bračnim stažom čeka i borba za 5.500 maraka prikupljenih tokom darivanja mladenaca.

 

O Eldinom i Edinovom zajedničkom životu svedoče samo slike nastale pre nego što je ova sapunica odjeknula. Nakon toga oboje su odlučili izbrišu zajedničke fotografije, a time i tragove da su ikad bili zajedno.