Bojan Jovanovski
youtube printscreen
Bojan Jovanovski

youtube printscreen

Bojan Jovanovski, Foto: youtube printscreen

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, osumnjičen u aferi “Reket” ostaje u pritvoru zbog opasnosti od bekstva.

Danas je Apelacioni sud u Skoplju odbacio žalbu advokata Jovanovskog, Saše Dukovskog, kojom je tražio da Jovanovskom bude određena alternativna mera za obezbeđivanje prisustva na sudu.

Ko je fatalna Kristina bujnih grudih koja proda 300 kilograma voća dnevno?! Ceo Balkan na kolenima zbog ove žene!

AUTOR: zena.blic.rs/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 15:27 Posla ima preko glave! Kristina Penava, Foto: Facebook printscreen Hrvatske medije, ali društvene mreže, već danima obilazi priča o atraktivnoj Kristini, koja pored starog puta u mesto Bestovje u blizini Zagreba prodaje mandarine! SARADNICI NAPRAVILI OZBILJAN PROPUST Procurio Kolindin govor!

Juče je Jovanovski na javnom ročištu u Apelacionom sudu u Skoplju izjavio da traži oslobađanje iz pritvora zbog lošeg zdrastvenog stanja koji ugrožava njegov život, te naglasio da on neće pobeći, jer mu je životni cilj da dokaže svoju nevinost u aferi “Reket”.

Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

Bojan Jovanovski zajedno sa biznismenom Zoranom Mileskom osumnjičen je za iznudu 1,5 miliona evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje iz pritvora.

U aferi “Reket” osumnjičena je i bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja.

Pročitajte još:

U prisluškivanim razgovorima koji je objavio italijanski list “La Verita” između Boki 13 i Kamčeva čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši da ne brine i da će sve biti ok.

Samo Janeva je mogla, prema zakonima Specijalnog tužilaštva u toj zemlji, da odobri rešenje o oslobađanju iz pritvora osumnjičenima u slučajevima tog tužilaštva, u ovom slučaju Jordana Kamčeva.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (3)

GG

04.10.2019 15:58

Mislio je da je nedodirljiv, al se prevario, a u narodu se kaže- posle ..banja nema kajanja.

Jova

04.10.2019 16:11

Ma samo se "folira", nije mu nista, onaj ko je toliko "tesko" bolestan nema da juri frizera da mu boji kosu u zatvoru i make up artista da ga sredi za sudjenje.... spretno je varao ljude, ali je dolijao, snimili ga i imaju cvrste dokaze i sada ima da plati cenu... sta vise pricati o totem i pisati... tema koja je izgubila na aktuelnosti...

Iva

04.10.2019 18:15

Foliranti,a kad je krao i uzimao pare nije mu bilo loše