Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nesrećna žena nije htela pred kamere, ali je njena majka opisala šta joj se dogodilo na radnom mestu usred bela dana.

- Kaže ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i ti bi u sekundi svr***a. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stati - prepričava za "Provreno" majka koja je htela da ostane anonimna. Izgovorio je to, prepričava majka, mladoj devojci pre nekih godinu dana, a tamo gde je radila dolazio je redovno.

Pročitajte još:

U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.

- Ona je o tome meni ćutala jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je videla reakciju ostalih devojaka na samo njegovo prisustvo. Mama ti ne bi verovala da se čovek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta - nastavlja priču njena majka.

Strah da Škaru prijavi policiji sprečio je i jednu njegovu bivšu saradnicu koja je tamo radila mesec dana kao spoljni  saradnik. Za "Provereno" je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da plati iste.

 - Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksuje i da bih trebala malo da pazim na svoju ćerku. Nakon toga me bilo strah za mene i za ćerku i odustala sam od bilo kakvih potraživanja - prepričava anonimno bivša saradnica Damira Škare. Dodaje kako nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zapretio da ima jako puno veza.

Za "Provereno" je prepričala kako joj je jednom prilikom bez uvijanja rekao kako bi trebala da pazi šta priča i s kim razgovara jer će je uništiti ako ga u bilo kojoj prilici spomenu.

- Kad ti neko preti detetom osetiš žalost jer si sam, a onda i bes, ali strah je puno jači i ne preduzimaš apsolutno ništa - dodaje.

Tragedija! Mladiću (19) operisali krajnike, pa ga izveli iz operacione sale. Video roditelje, zaspao i više se nije probudio

AUTOR: 24.hr/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:19 - 11.09.2019. 12:46 Istražuje se da li je bilo propusta Urgentni centar, bolnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza Nalazi obdukcije mladića (19) s ostrva Zlarina pokazali su da je mladić umro od zastoja rada srca i pluća.

Podsetimo, sudija istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je prošle nedelje jednomesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, bronzanom olimpijcu i aktualnom predsedniku Autokluba Siget zbog silovanja i seksualnog uzenemiravanja zaposlene tog autokluba.

Prema neslužbenim podacima tužilaštvo, koje je nakon ispitivanja zatražilo pritvaranje, strahuje da bi Škaro mogao da utiče na ukupno četiri svedoka – tri žene među kojima su i zaposlene koje su se zbog uznemiravanja požalile pravnici u Hrvatskom autoklubu te muškarac koji je trebao da ponudi novac žrtvi kako ga ne bi prijavila.

Pobegla kod sina od muževljevog gneva! On je našao i izbo nožem?! Nije mogao da joj oprosti što ga je ostavila

AUTOR: Novosti/Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:10 Već ga prijavljivala policiji Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Đorđo N. (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije 51-godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posekao po ruci.

Škaru, kojeg je policija uhapsila prošle nedelje na graničnom prelazu Stara Gradiška prilikom ulaska u Hrvatsku iz BiH, prijavila je lekar kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta. Žrtva je pak naknadno Škaru prijavila i zbog pretnje.

Samo nekoliko sati nakon podnošenja prijave, žrtva je, prema sopstvenim tvrdnjama dobila Škarinu poruku s pitanjem “kako su ti deca?”. U međuvremenu joj je, dok je boravio u susednoj BiH, preko posrednika nudio 80.000 evra “za ćutanje”, što je ona odbila.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa