JEZIVA NESREĆA Autobus pun hrvatskih vojnika se sudario sa kamionom koji posipa so, a onda je nastao još veći HAOS! (VIDEO)

Pokušali su da se mimoiđu, ali im je problem napravio sneg na ulici.

Autobus
Autobus, Foto: Facebook printscreen

U Đakovu u Hrvatskoj jutros oko 7 sati došlo je do saobraćajne nesreće, kada su se sudarili autobus koji je prevozio hrvatsku vojsku i kamion-posipač solju.

Bus pun vojske nakon sudara s posipačem skliznuo je s ulice prekrivene novim slojem snega i udario u kuću, dok je kamion iz Univerzalove zimske službe završio u drugoj ulici, javlja Glas Slavonije.

Autobus je udario u ugao kuće, a naleteo je i na dva automobila parkirana ispred. Saobraćao je iz smera Vinkovaca, a posipač u kojem su bila dva radnika komunalnog preduzeća Univerzal išao je u suprotnom smeru. Na posipaču su takođe nastala oštećenja, prenosi 24sata.hr.

- Autobus se vozio po Pavićevoj ulici iz smera Vinkovaca, te je na ulici naišao na kamion gradske čistoće. Pokušali su da se mimoiđu, ali kako je ulica još bila neočišćena, s oko 5 cm snega, autobus je proklizao i pogodio zid privatne kuće - rekao je čitalac 24sata.

Povređenih nije bilo, a vojska je odmah prevezena dalje.

Obavljen je uviđaj.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi