Auto litija
Printscreen
Auto litija

Printscreen

Auto litija, Foto: Printscreen

Zainteresovanih građana, osim iz Beograda, ima i iz drugih srpskih gradova, dodaje on. Neki, kao oni iz Vojvodine, priključiće se litiji u Beogradu, a ostali će se pridružiti uz put. Savez Srba iz Crne Gore organizator je i nosilac manifestacije. Od manifestacija podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi, kako sagovornik kaže, niko ne treba da se plaši.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Хвала Богу, има нас.. ?

A post shared by Бунт Црна Гора (@bunt_cg) on Aug 9, 2020 at 4:19pm PDT

„Mislim da je dosta podela na ovim prostorima. Ta floskula o Velikoj Srbiji nema nikakve veze sa nama, a uopšte ni sa Srbima. Mi smo jednokrvna braća, a to što je neko primio drugu veru ne mora da znači da smo različiti i da nam neko uvek baca kost da nas zavađa. Mi samo hoćemo da uputimo jednu jaku poruku svim građanima Crne Gore, ne samo Srbima. Naravno da nam je na duši i srcu da se obratimo našoj braći, rođacima, komšijama prijateljima Srbima da izađu na izbore jer 30. avgusta jeste „dan D“. Ako ostane kao što je do sada, sutra će biti ugrožena neka druga grupacija u Crnoj Gori“.

Zbog toga Čurović apeluje na sve da na predstojećim izborima glasaju protiv režima, ne samo za srpsku opciju, kako kaže, da na vlast dođu „normalni ljudi koji će pružiti ruku pomirenja, i među Srbima, i među Crnogorcima, i među muslimanima, i među Albancima“. Došlo je vreme Njegoševe Crne Gore i Crne Gore Marka Miljanova, a prolazi vreme trgovine nacionalnim i verskim osećanjima i zarad stvaranja atmosfere straha.

Komentari (2)

beba

11.08.2020 22:00

Bas ce ih pustiti u Crnu Goru...

Драган Гиљен

12.08.2020 05:32

НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ ДО УРЕ ПОТОЊЕ!