Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija
Shutterstock
Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Policija, Foto: Shutterstock

Nesreća se dogodila pre pet dana rano ujutro u 3.30, a otac jednog od mladića je redakciji portala Klix.ba poslao snimak koji su mladići slučajno snimili na mestu nesreće jer su se tokom vožnje snimali u automobilu.

PROČITAJ JOŠ:

Telefon im je nakon udesa ispao, pa je tako nastao i audio zapis događaja.

Otac mladića je ispričao da je njegov sin bio suvozač u automobilu koji je udario u automobil koji je u jednoj saobraćajnoj traci bio okrenut na krov, odbio se i zakačio policijski automobil koji se sa upaljenom rotacijom nalazio u drugoj saobraćajnoj traci.

On tvrdi da mesto nesreće nije bilo označeno, iako je padala kiša, što je uzrokovalo smanjenu vidljivost na putu.

Otac suvozača ne spori da je vozač koji je upravljao automobilom kriv za saobraćajnu nesreću i da je alkotestom utvrđeno da je imao alkohola u krvi, ali je zatečen ponašanjem policijskih službenika.

Tvrdi da su pripadnici policije nakon saobraćajne nesreće maltretirali mladiće, vikali na njih, vređali ih, a u jednom momentu i tukli.

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

Ističe da je lično podneo prijavu unutrašnjoj kontroli policije u Goraždu zbog odnosa policijskih službenika prema mladićima i da su i oni dali izjave u policiji.

Policiji u Goraždu nije rekao da postoji snimak onoga što se desilo te večeri.

Da se nesreća dogodila potvrđuje i policijski izveštaj.

BONUS VIDEO: