MANIJAK JE I DALJE NA SLOBODI! "Analno me je silovao 45-godišnjak iz okoline Zadra. Okrenuo me na stomak i s noćnog ormarića uzeo dečju kremu..."

Prvi put su se našli nekoliko dana nakon Nove godine. Tada su imali seksualni odnos. On je tražio da imaju i analni seks, govorio joj je da je to normalno, da ga praktikuju sve žene, a ona mu je rekla da to ne želi.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Ko zna koliko je zla naneo drugim ženama, tko zna... Ali, Bog sve vidi, Bog sve zna. Sigurna sam da ovaj put Bog neće dopustiti da taj manijak prođe nekažnjeno – kaže Slobodnoj Dalmaciji 52-godišnja žena iz okoline Splita, koja je prošle nedelje prijavila policiji da ju je silovao 45-godišnji muškarac iz okoline Zadra.

On je policiji već od ranije poznat jer je osuđivan za slična kaznena dela, zbog čega je i služio zatvorsku kaznu, a od izlaska iz zatvora živi u inostranstvu. Prošle nedelje u večernjim satima uhapšen je u jednom mestu u okolini Zadra i priveden u istražni zatvor, odakle je sutradan prebačen u istražni zatvor u Splitu.

Završetkom kriminalističke obrade osumnjičeni 45–godišnjak je uz kaznenu prijavu ispitan pred županijskim državnim tužiocem u Splitu. Nakon što je dao iskaz, pušten je na slobodu, bez mera opreza prema žrtvi, a istraga za prijavljeno silovanje je nastavljena.

 

– Ne mogu verovati da je pušten! Pa mene nisu ispitali! Ja to nisam ni znala! Sad kad ste mi to rekli, smrznula sam se od straha! – vrisnula je žrtva silovanja kad je saznala da je muškarac kojeg je prijavila za silovanje od utorka na slobodi.

– Ne mogu verovati! Ne mogu verovati! Celu nedelju provela sam s policijom u bolnici, gde su me pregledali lekari i izuzeli sve tragove, dobila sam i pilulu za dan posle... Strašno! Pa zar neko misli da bih ja samu sebe u sve ovo uvalila da mi se to nije dogodilo? Da nisam silovana?! Sada sam spremna pod punim imenom i prezimenom za medije govorim o svemu što mi se dogodilo, jer ovo je stvarno prevršilo svaku meru – kazala je uzrujana žena.

Odmah na početku otvoreno je rekla da boluje od PTSP-a, da ima 40-postotni invaliditet, da je korisnica centra za socijalnu pomoć i pučke kuhinje te da pati od depresije. Dodala je da joj se nakon preživljenog nasilnog seksualnog odnosa psihičko i fizičko stanje pogoršalo i da je već bila kod psihijatra da traži pomoć. Naime, nova proživljena trauma pogoršala joj je stanje s PTSP-om.

– Uništena sam. Već danima ne spavam, spala sam na 46 kila. Još sad strahujem da mi taj manijak ne pokuca na vrata. Zvala sam policiju da me zaštiti, a oni su rekli da će poslati patrolu. Zamolila sam prijatelja da prespava kod mene, ne mogu više biti sama... – govori žena slomljenim glasom.

Svog silovatelja upoznala je prošlog septembra preko društvene mreže. Nakon toga, kaže, susreli su se dva puta u Kaštelima i svaki put je s njim imala dobrovoljni seksualni odnos. No, prilikom drugog susreta, nakon što su već jednom imali dobrovoljan odnos, 45-godišnjak ju je prislio na analni seks.

– Preko Facebooka mi je uputio zahtev za prijateljstvo. Svideo mi se na slikama, nešto je mlađi od mene i bio je zgodan. Dopisivali smo se i tako smo se bolje upoznali. Rekao je da se zaljubio u mene, a meni se to svidelo - priča žrtva.

Prvi put su se našli nekoliko dana nakon Nove godine. Došao je kod nje oko 15 sati i već u 20 je otišao. Tada su imali seksualni odnos. On je tražio da imaju i analni seks, govorio joj je da je to normalno, da ga praktikuju sve žene u Austriji, a ona mu je rekla da to ne želi. "Ako na tome insistiraš", rekla mu je, "neću da budem s tobom."

 

– Nakon što smo spavali, ja sam izašla na balkon da zapalim cigaretu, a on je rekao da ide malo da prošeta. Više se nije vratio. Slala sam mu poruke, ali na njih nije odgovarao. Bila sam ljuta. Nakon toga nismo bili u kontaktu neko vreme, a onda mi se ponovno javio preko FB-a i dogovorili smo novo viđanje.

Došao je oko 18 sati, našli su se u jednom privatnom apartmanu. Pre nego što su se susreli, dok je putovao vozom do Zagreba i autobusom do Splita, putem joj je slao poruke lascivnog i pornografskog sadržaja.

Kad su došli u apartman, nežno je zagrlio, ali ona je, ističe, već tada osetila kao da je on neka druga osoba. Kao da to nije bio onaj isti čovek iz prvog susreta.

– Moje šesto čulo me upozorilo da s njim nešto nije u redu. Osetila sam da mi sada manje znači nego prvi put kad smo se susreli. Odveo me u sobu, stavio na krevet, skinuo i počeo ljubiti. Onda me počeo gristi za vrat. Nije mi se to svidelo, rekla sam mu da me ne grize, a on je tada izgovorio rečenicu koja mi se urezala u pamćenje: "Ti nisi svesna šta žene sve hoće napraviti da zadrže vezu i voljenog muškarca." Možda su druge bile spremne na analni seks, bičevanje, griženje i šibanje, ali ja nisam...

– Dok smo imali seks– nastavlja – grizao me po telu. Nije mi se sviđalo, nisam uživala kao prvi put. Bacao me po krevetu, na sve strane, jer je puno jači od mene i bila sam izmorena. Svršio je u mene iako sam mu rekla da to ne radi. Ustala sam se iz kreveta i htela da odem da zapalim cigaretu. On je rekao da još ostanem u krevetu, da ćemo se još malo zabavljati. Nisam htela, bila sam ljuta, umorna i nisam osećala nikakvu potrebu za seksom. On me onda uzeo, okrenuo na stomak, levu ruku mi je okrenuo na leđa i s noćnog ormarića uzeo dečju kremu. "Šta to radiš, pusti me", rekla sam mu, ali on me još snažnije pritisnuo k sebi. "Znam šta hoćeš, nemoj to raditi", rekla sam mu. "Ne, ne, ne! Nemoj to raditi!" vikala sam, a on mi je drugom rukom prekrio usta i poklopio svojim telom. Kremom mi je namazao anus i silovao protiv moje volje. Užasno me bolelo, vrištala sam, ali on je sve moje vriskove prigušio svojom rukom na mojim ustima. "Eto, vidiš da to nije ništa, bićeš moja žena, vidiš da to nije ništa strašno. Malo pretrpiš i sve je u redu", govorio mi je - završava svoju strašnu ispovest izmučena žena.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi