Crna Gora
Ilustracija
Crna Gora

Ilustracija

Crna Gora, Foto: Ilustracija

Ona je njima trojici poričila da i budućnosti očekuje da oni trojica sarađuju na njihovo i zadovoljstvo Crne Gore.

Naravno, svi su prećutali ovu poruku koja je usledila dan nakon Đukanovićeve najave da bi sa svima, osim sa DF-om mogao da sarađuje.

-Bilo mi je jako drago kada sam ranije ove sedmice čula da su se tri predsednika – predsednik države, Vlade i Skupštine sastali u cilju pripreme za sastanak, za koji sam shvatila da će biti održan u petak. Pripremni sastanci su upravo ono šta predsednici u toku kohabitacije treba da rade, treba da detaljno diskutuju, da pripreme i održavaju sastanke i postignu dogovore.

Tako izgleda kohabitacija – izazovna je, njihove politike su umešane, lične emocije, ali takođe deli se ista želja da ova zemlja, Crna Gora, ima svetlu budućnost i ja zaista verujem da tri predsednika dele taj stav. Ovo je divna, jaka zemlja, koja ima građane koji zaslužuju da budu prosperitetni i da žive u stabilnom, zdravom, produktivnom društvu.

Ostavljam liderima da prate svoju savest, svoje vrednosti i da ujedine zemlju. Taj poziv za jedinstvo, ako se bude čuo od svih sa političke scene, osnažiće budućnost Crne Gore i tome se radujem, kaže američka ambasadorka.

Konačno, maske su pale, hvala američkoj ambasadorki što nam je rekla javno oni što znamo. Krivokapić je novi-stari Krivokapić u zagrljaju DPS-a!

Komentari (2)

Rade

15.04.2021 13:25

Znali smo ali ipak hvala na razjašnjenju.

sara

15.04.2021 14:52

I ljigavi Krivokapić prodao se i pao pod uticajem Amerike!!!!.