Milo Đukanović
Ilustracija
Milo Đukanović

Ilustracija

Milo Đukanović, Foto: Ilustracija

- Ja sam dosta gledao grimase Mila Đukanovića, navikao sam da toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i da se tako shvati u kakvom je on stanju, a to je- agonija, panika i očaj - navodi Milačić i dodaje:

Da li je Milo politički mrtav?

 

- Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz institucije i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje.

Marko Milačić

screenshoot/Facebook

Marko Milačić, Foto: screenshoot/Facebook

Kako dalje navodi poziv u šume je priča tužnog čoveka.

- Poziv na šume je priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa. On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći - to je Milo Đukanović -poručuje Milačić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

20.09.2020 09:40

Drzava i narod nesmeju dozvoliti da on napusti Crnu Goru koju je pokrao i doveo do propasti vec mu se mora suditi i za teske zlocine nad covecanstvom. Zakon mora biti isti za sve !

Ne śekiraj se

20.09.2020 20:02

@Nada - Ne bježi Milo ni od većija junaka, no što ova jadna spodoba.

Vito

20.09.2020 20:40

@Nada - Oduzeti svu imovinu odmah i dati ,crkvi, bolesnima....

šane

20.09.2020 10:53

još je u osećaju ,, frajer,, opet ce biti fraer... čekajmo da vidimo

Чеда Веља

20.09.2020 14:39

Ма зашто да бeжи има још 3 године председничког мандата и имунитет, а после ових "реторичких иступа" Дритана, може се свашта десити у ЦГ, лидер Праве ЦГ је ово изјавио само да нешто каже, колико толико, да се не заборави на њега, па може да се и "лупи" понешто....

Aoooo

20.09.2020 20:00

Viđi maloga voditelja Dnevnika, kako se buka. Aoooo, što je ovo?! Pi, nesoju!