Komite
Printscreen
Komite, Foto: Printscreen

Predvodnik ovog „podviga“ je, kako pišu – Slobodan Radović, poslanik Demokratske partije socijalista.

Moguće da je potreba za blokiranjem tunela proistekla iz očiglednog nevelikog broja učesnika (jedva desetak „komita“), a sa druge strane, to je pokazalo da oni, nažalost, ne koriste logiku i svoje kongnitivne sposobnosti – bakljada u tunelu može da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.

„Divlje pleme je blokiralo tunel. Na čelu ove pomahnitale IQ 83 mase koja pali baklje u tunel i ozbiljno šteti svom zdravlju je Slobodan Kruso Radović, poslanik DPS-a„, stoji na pomenutoj stranici.

Pa ipak, komite su uprkos svom uzbuđenju i ponesenošću pesmom i emocijama – ovaj put nekako pretekle bez većih incidenata ili međusobnih razračunavanja, paljenja šuma i kulturne baštine, demoliranja kafića, a što su u proteklom periodu praktikovali. Samo nisu vodili računa o tome da bi od „patriotskog“ dima koji je ispunio tunel – mogli da se uguše. Ljubav prema Montenegru – do zadnje zapaljene baklje u tunelu i začepljenja disajnih organa! Odlučno, nema šta…

Da li je došao kraj vladavine Mila Đuaknovića?

 

Ovaj „performans“ je na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao je Tomaš Damjanović:

„Ovo me je podsetilo na scenu iz 2015. ili 2016. godine, ko će se više setiti, kad je grupa momaka, tokom Lake festa, bacila suzavac na binu, u nameri da prekine koncert Riblje čorbe. Na kraju su opaki dečki morali da se razbeže, jer su potcenili efekat vetra, koji se kretao od bine ka njima, a ne obratno„, napisao je.

PROČITAJTE JOŠ: