Lepa Lukić i Boki 13
Jovan Ilić/Alo!
Lepa Lukić i Boki 13

Jovan Ilić/Alo!

Lepa Lukić i Boki 13, Foto: Jovan Ilić/Alo!

* Zdravstveno stanje prvoosumnjičeneg u aferi "Reket" Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po rečima njegovog advokata Saška Dukoskog, veoma je loše

* On je Televiziji Telma rekao da njegov klijient Bojan Jovanovski, poznat pod imenom Boki 13, ima jake bolove od prethodne dve neuspešne operacije i da od kako je u pritvoru povraća skoro svaki dan

* Dukovski je dodao da je uprava istražnog zatvora "Skoplje" korektna i da je Bokiju 13 uvek bila obezbeđena zdravstena zaštita

Bojan Jovanovski, koji se od 15. jula nalazi u pritvoru u skopskom istražnom zatoru, nekoliko puta je vođen na Kliniku za torakalnu hirurgiju u Skoplju, a, prema ranije objavljenim informacijama, nedavno se podvrgao operaciji podvezivanja želudca radi smanjenja težine.

Bojan Jovanovski

Instagram

Bojan Jovanovski, Foto: Instagram

Krivični sud u Skoplju je Jovanovskom u petak 13. septembra drugi put za 30 dana produžio pritivor u kojem se nalazi sa još dvoje sumnjičenih u aferi "Reket" - Zoranom Milevskim - zvanim Zoki Kičevac i razrešenom specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom.

Tužilaštvo za organizovani kriminal njih troje sumnjiči za iznudu 1,5 miliona evra od jednog od nabogatijih Makedonaca, biznismena Jordana Kamčeva, da bi dobio bolji tretman u istrazi u krivičnom slučaju "Imperija" u kojoj je prvoosumnjičen.

Predistražni postupak u slučaju "Reket" vodi se od početka maja, a istražni postupak od 15. jula, kada su uhapšeni Jovanovski i Milevski.

Zoran Lutovac usred emisije napravio skandal! Počela pobuna, gori u prostorijama Demokratske stranke! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:55 Nova neslaganja u opoziciji. Zoran Lutovac, Foto: Printscreen * Aktuelni lider DS-a Zoran Lutovac gostovao je sinoć u Utisku nedelje * Lutovac je tokom gostovanja prekršio odluku usvojenu na Glavnom odboru te stranke održanom u subotu * Članovi stranke odmah su pokrenuli pobunu, započeti su ozbiljni sukobi!

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (1)

Bože, spasi nas

17.09.2019 11:11

Nakaza, ljudska i moralna kreatura! Fuj