Dragan Šakota
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Igokea - Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

Igokea - Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota je posle pobede nad Igokeom (94:79) u 17. kolu ABA lige veoma malo vremena posvetio priči o samoj utakmici. 

- Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo pravo na kikseve. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede", rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

- Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama - zaključio je Šakota.