HITNA REAKCIJA MINISTARSTVA Pojavila se vest da je Zorana Mihajlović pala na gradilištu (FOTO)

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije, ozbiljnim saopštenjem reagovala je na šaljivi tekst „Zorana Mihajlović se strovalila na gradilištu, oseća se dobro, nije teško povređena!“, koji je na satiričnom portalu „zicer“ objavljen uz fotografije jedne američke komičarke koja podseća na nju.

Lažna Zorana, Foto: Alo!

- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović strovalila se na gradilištu i dobro se ugruvala. Srećom, osim preloma ključne kosti, leve ruke, tri rebra i uganuća obe šake, nije imala težih povreda. Ekskluzivne fotografije pada Zorane Mihaјlović u iskopini na građevini možete pogledati dole niže malo - stoji u tekstu portala koji objavljuje samo šaljive i izmišljene vesti uz printskrinove snimka plavokose američke komičarke nastale na jednom gradilištu.

Lažna Zorana, Foto: Alo!

Međutim, kako je taj tekst privukao veliku pažnju javnosti, a fotografije „lažne Zorane“ se proširile po društvenim mrežama, ministarka je odlučila da reaguje, pošalje demanti i objasni da se radi o foto-montaži. Mihajlovićeva je u pisanoj izjavi istakla da „uvredljivi tekst predstavlja neuspelu foto-montažu“, kao i da iza svega stoje njeni politički protivnici.

- Već na prvi pogled se vidi da je reč o foto-montaži, čak vrlo neuspešnoj, koja samo pokazuje na šta su sve u ovoj kampanji spremne neke stranke koje vode - golubari! - naglasila je Mihajlovićeva.

Dodala je da koliko su uspešne te, kako je navela, golubarske partije u svojim izmišljotinama, pokazuje i da se nisu čak ni setili da toj ženi na gradilištu, koja više liči na lutku, oboje šlem u roze.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  11/06/2020 - 16:17
  A ministrica nije primetila i da je ova na montaži prilično mršavija od nje ha,ha,ha ....
 • Korisnik: Gabriel
  11/06/2020 - 11:13
  A znamo i ko je plasirao lažni tekst! Nekoga baš bole koridori...neko baš želi to radno mesto, jer se slatko nakrao u prethodnim godinama...
 • Korisnik: Rada
  11/06/2020 - 01:25
  Pa prethodni ministri su mnogo ređe obilazili gradilišta pa nisu ni mogli da padnu na gradilištu. Pošto je gđa Mihajlovic mnogo prilježnija u obilaženju gradilišta, ne bi bilo nemoguće ni da padne na nekom. Želim joj da ne doživi takvu nezgodu jer cenim koliko se trudi. Čudno da su napravili vic na račun žene koja efikasno radi svoj posao a na račun zevzeka koji su pet kilometara puta gradili deset godina nisu imali primedbi.
 • Korisnik: Jor
  11/06/2020 - 00:08
  Doći će i taj dan, a onda sam da se iskipuje zemlja
 • Korisnik: Rabadžija
  10/06/2020 - 19:43
  Pusti Zorku, uhvati motorku 😂😂😂
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi