Zorana Mihajlović
Alo/Marko Metlaš

Kabinet Zorane Mihajlović

Alo!

Kabinet Zorane Mihajlović, Foto: Alo!

I sama Mihajlovićeva je juče priznala da je krečenja bilo!

Na fotografijama kabineta, koje ekskluzivno objavljujemo, jasno se vidi da su zidovi u kabinetu ministarke sveže okrečeni u svetloroze, a primetno je i da su radovi u toku. Prema rečima našeg izvora, koji je blizak Nemanjinoj 11, tek se očekuje da prostorije u kojima Zorana Mihajlović boravi budu ukrašene skupocenim tepisima.

Pročitajte još:

 

Ovo njeno luksuziranje je građane Srbije koštalo 650.000 dinara, od čega je 250.000 izdvojeno za krečenje, a 400.000 za nove tepihe.

Kabinet Zorane Mihajlović

Alo!

Kabinet Zorane Mihajlović, Foto: Alo!

Inače, Mihajlovićeva je i ovo otkriće našeg lista pokušala da iskoristi za ličnu promociju, te se juče uključila u jutarnji program TV „Prva“ i istakla da ona nije „ministar koji šest meseci nije izašao iz kabineta” te da je ona na terenu bar tri puta nedeljno.

- Kada se bavite ovim poslom kojim se ja bavim, morate da isprljate svoje cipele - navela je ona.

Na pitanje voditelja da prokomentariše naslovnu stranu „Alo!” Mihajlovićeva je potvrdila da je njen kabinet okrečen.

- Kancelarija se zaista kreči nakon dve godine. Nema nikakve kupovine tepiha, nego je reč o pranju postojećih tepiha koji se nalaze u kabinetu. Navikli smo već na te stvari, mnogo je važnije ovo što se sada ovde radi - kazala je ona.

 

Podsetimo, „Alo!” je juče pisao da ministarka u velikoj panici da li će sačuvati poziciju u Vladi ukoliko ne ispuni rok koji je sama obećala, te je pribegla oruđu koje joj je mnogo jača strana od građevinarstva, a to je lični marketing, te je celi kabinet preselila na južni krak Koridora 10, koji bi, nakon višegodišnjeg prolongiranja, trebalo da bude završen do Nove godine.

Da Mihajlovićeva muči muku sa rokovima, pokazuje i to što je na pitanje voditelja da li je to njena finalna inspekcija pred završetak radova i otvaranje Koridora 10 rekla:

- Ne, ovde se još radi na ove dve tačke koje sam pomenula.

Komentari (3)

astral

05.12.2018 07:45

Jebote, ja bi ti to okrečio i oprao za 80.000,sa PDV-- om, još lepše. 650.000 za pranje dva tepiha i krečenje 100 kvadrata. Svaka čast. SVAKA ČAST.

XXL

05.12.2018 08:48

Žena baš ima stila i ukusa.

mali

05.12.2018 10:02

O Srbijo međ šljivama!