Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović
Alo / M.Jošida
Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović

Alo / M.Jošida

Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović, Foto: Alo / M.Jošida

Možda je sneg usred zime nekada umeo da iznenadi naše putare, ali Zoranu Mihajlović, ministarku saobraćaja, građevine i infrastrukture, ne može ni prva jesenja kiša da zatekne nespremnu!

Pročitajte još:

Ona se, naime, na sednicu Glavnog odbora Srpske napredne stranke pojavila sa crnim kožnim rukavicama.

Mihajlovićeva se, po svom starom običaju, smestila u prvi red, a na sto je stavila svoje elegantne rukavice, koje su, izgleda, postale njen zaštitni znak. Ona je strpljivo čekala početak zasedanja, a vreme je provodila čitajući SNS informator.

Zorana Mihajlović

Alo / M.Jošida

Zorana Mihajlović, Foto: Alo / M.Jošida

Posle desetak minuta na sednicu je stigla i njena koleginica iz Vlade Jadranka Joksimović i smestila se tik do nje. Da su ministarke u sjajnim odnosima, videlo se i po tome što su sve vreme pričale i smejale se.

Mihajlovićeva ne krije ljubav prema rukavicama i priznaje da ih obožava.

- I leti i zimi ih nosim. Volim ih u svim bojama - bele, bež, teget, a crne baš, baš. Sama biram i model, i boju, i desen. Iskreno, imam najveći broj crvenih, i to u raznim nijansama. Rukavice su damske, a njihov model i dizajn za mene su vrlo važni - rekla je ona za medije.

Podsetimo, Melanija Tramp je na inauguraciji svog supruga Donalda Trampa ponela svetloplave rukavice, a naša ministarka je odmah pazarila i prošetala nekoliko ultramodernih pari tog asesoara.

Komentari (3)

zagor

26.09.2018 05:57

Lako je tebi da sa narodskim parama biras sta hoces??!!

ljubica

26.09.2018 08:23

Ne zna sta vise voli Zorana? Dal rukavice ili gace? Al sve to na mufte.

XXL

26.09.2018 15:12

Šta su se svi okomili na ministarku Zoku? Strašna je ...