Zorana Mihajlović
Alo!/Marko Metlaš
Zorana Mihajlović

Alo!/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Ona je poručila i da ove njene kolege verovatno imaju svoje razloge.

- Mene je birao predsednik i sa njim sam dogovarala šta i kako treba uraditi. Sa njim ću se i dalje dogovarati. Nikada se ne sklanjam od izazova i posla - kazala je Mihajlovićeva.

- Uvek, ako stranka kaže - poručio je on za „Alo!“.

- Možete da se odreknete samo nečega na šta imate pravo, a to svakako nije ministarska funkcija. Svako od nas treba da da najbolje od sebe kada mu se ukaže čast i odgovornost da radi za svoju državu i svoje građane. Isto tako treba uvek imati novu energiju i pružiti šansu novim ljudima, koji će svojim iskustvom i znanjem doprineti daljem napretku naše države - navela je ona.

Aleksandar Vulin

Tanjug

Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug

Podsetimo, Aleksandar Vulin, ministar odbrane i lider Pokreta socijalista, istakao je da ne očekuje mesto u novoj vladi.

- Predsednik Vučić neka namiri SNS, koji je dobio najviše glasova, ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi, spoljno-politički prioriteti - rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

On je kazao i da su ga mnogi iz stranke uveravali da ostane ministar jer je njegovo neučestvovanje u vladi veliki rizik za SDPS, čega je, kako kaže, i sam svestan, ali smatra da je bolje rizikovati nego izgubiti kredibilitet. Kao drugi razlog naveo je učestale optužbe političkih oponenata da je „večiti ministar“ i da je bio u svakoj vladi, a koji mu, kaže, broje dane u vladi jer „ne mogu da nađu grešku“.

Fajon zloupotrebljava EP

- Neće više nikad u Srbiji vlade ni praviti ni oročavati razne Tanje Fajon, niti bilo koji drugi evropski politički marginalci koji ni u svojim matičnim zemljama nemaju nikakvu političku težinu - naveo je Ðurić.

Pročitajte još:

Komentari (4)

šane

23.09.2020 09:41

,,ne da , ima nešto????

Boba

23.09.2020 09:41

Zoranu izbaciti iz Vlade Srbije! Obavezno joj ispitati poreklo imovine! Gde god je dosada bila tu nije bilo dobro, sve je smišljeno rasturala/oterala je najstručnije ljude iz ministartstava gde je do sada bila da bi stalno bila najveća ali je veoma dobro radila samo za sebe lčno što se pokazuje kroz imovinu koju poseduje. Ispitati sve tendere sa kojima je na bilo koji način imala veze!!!!!! Njen bivši bliski EKSPERT saradnik, zna ona o kome se radi!!!!!

Djokara23

23.09.2020 11:48

Naravno da nece dati svoje mesto! Kako drugacije moze da kupuje skupocene torbe, itd...ako ne namesta rendered za "bliske" gradjevinske company!?!

Deki

23.09.2020 13:02

Hapsenje u najavi