Diskriminacija:  Zorana Mihajlović
Dejan Briza

 

Diskriminacija:  Zorana Mihajlović

Dejan Briza

Zorana Mihajlović, Foto: Dejan Briza

Zorana Mihajlović, ministarka i potpredsednica Vlade, bila je pre nekoliko dana u Beču kako bi „ispeglala lice“ i uklonila bore! To za „Alo!“ tvrdi lider radikala Vojsilav Šešelj! O svom saznanju da se ministarka sređivala u inostranstvu Šešelj je juče u svom stilu obavestio i „široke narodne mase“.

Vojislav Šešelj

Alo!/Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Marko Đoković

- Nakon što je nabavila kolekciju gaća, brushaltera, hulahopki i vibratora o državnom trošku, ona profuknjača i kalaštura što glumi ministra, Zorana Mihajlović, otišla je u Beč da obavi fejslifting narodnim parama. Hoće li ikada iko stati u kraj toj karakondžuli?! - napisao je Šešelj na svom zvaničnom Tviter profilu.

Upitana da za naš list prokomentariše Šešeljeve tvrdnje i da li je zaista radila fejslifting u inostranstvu, ministarka građevine Zorana Mihajlović juče je bila veoma škrta na rečima.

500 evra za šminkeraj

Mediji su pisali da ministarka građevine na mesečnom nivou daje najmanje 500 evra za usluge profesionalne šminkerke. Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović radni dan uvek započinje savršeno našminkana, a tajna njenog besprekornog mejkapa je u veštoj profesionalnoj šminkerki, koja je ponekad doteruje i dva puta dnevno. Inače, cena profesionalnog šminkanja u srpskoj prestonici kreće se od 2.000 do 3.500 dinara, u zavisnosti od kvaliteta šminke, salona, dolaska na poziv. S obzirom na to da je ministarka saobraćaja i infrastrukture uvek ful našminkana i doterana, prostom računicom dođe se do toga da za to zadovoljstvo verovatno izdvoji između 500 i 600 evra mesečno.

 - Svašta - bilo je sve što nam je rekla. Kada smo je još jednom zamolili za komentar, bili smo uskraćeni.

Voli da ostavi utisak stajlingom

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pojavila se nedavno na reviji Igora Todorovića u providnoj bluzi, ispod koje se jasno nazirao njen crni grudnjak. Mihajlovićeva je na ovaj događaj ponela i torbu “šanel” od vrtoglavih 4.000 evra.

Ovo nije prvi put da Šešelj u javnost iznosi svoja saznanja o Zorani Mihajlović, tako je svojevremeno upravo on prvi na Tviteru objavio da je Mihalovićeva slavila slavu u jednom luksuznom hotelu i da su glavni gosti, usmesto njenih stranačkih kolega, bili strani ambasadori. To se ispostavilo kao tačno.

Ni ministarka ne propušta priliku da izvređa lidera radikala, pa ga svako malo opominje da mu je vreme za penziju.

- Politički penzioner Vojislav Šešelj ponovo pokušava da se izvuče od odlaska u zaborav. Nije slučajno što smo mete napada penzionerskog vođe radikala bivši predsednik Tomislav Nikolić i ja. Šešelj nikad neće preboleti činjenicu da je SNS moderna i proevropska stranka. Ali vreme prostakluka i primitivaca je prošlo, prolazi i vreme onih koji hrane ovakve pojave. Srbija, dok je vodi Aleksandar Vučić, nikad se neće vratiti u Šešeljevo vreme rata, bede, praznih rafova i goriva u plastičnim flašama i sukoba sa svetom - rekla je ona nedavno za naš list. 

Sa službenom karticom u šoping

Inače, „Alo!” je prvi pisao da je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine, na službenoj kreditnoj kartici napravila trošak od 1.515.451 dinar, od čega je opravdala ili refundirala 619.000 dinara i za sobom ostavila dug od neverovatnih 895.951. Službenu karticu arčila je i u inostranstvu kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući „Blumingdejls“ u Njujorku iskeširala je neverovatnih 233.389 dinara.

 

Komentari (10)

nedjo

10.11.2017 14:51

ovaj čovek je neumorann.. pa i on išao na duže vreme do holandije,pa sta sada?!

Pera poskok

10.11.2017 15:13

Šešelj nije daleko od istine. Ako ova gospođa samo za šminku daje više od prosečne plate,a znajući kolika je ministarska plata, onda se tu finansijska konstrukcija teško može zatvoriti bez neke mućke.

Sundjer Bob

10.11.2017 15:16

Nije lako ulepsati ovakvo lice ...ministarka mora biti ful da nas reprezentuje u svetu...

Zorica

10.11.2017 15:18

Zategnuto lice,prazna glava

Amater

10.11.2017 15:48

TI SI OZBILJNO ZALJUBLJEN U NJU.

Milojka

10.11.2017 19:06

@Amater - Kako ti je providan i jeftin komentar!!!!!

LJUBICA

11.11.2017 09:24

@Amater - Nju jedino majka moze da voli.

Pera Detlic

10.11.2017 16:05

Laufer dojavio.

Perka

10.11.2017 17:38

Sve dozna Seselj .

priznala

10.11.2017 18:04

A, priznala konacno proevropska, a mi dodajemo i pro americka stranka. Oni koji su dali pare da se osnuju, oni i komanduju sa sitnim igracima. Doci ce vreme kada ce Srbijanci voditi Srbiju.