SKANDAL Bivši obaveštajac otkrio šta je Koštunica radio sa dokumentima od najveće važnosti za Srbiju! Kako smo ispali ovako naivni?!

Zoran Mijatović, nekadašnji načelnik beogradskog centra DB i pomoćnik šefa tajne policije Jovice Stanišića, otkriva dosad nepoznate detalje o ključnim akterima srpske političke scene devedesetih i s početka dvehiljaditih.

Vojislav Koštunica
Vojislav Koštunica, Foto: Alo / Ognjen Radošević

Mijatović navodi da je naša država Haškom tribunalu šakom i kapom davala poverljivu dokumentaciju, te da se to nije merilo kilogramima, već tonama:

- Prekomernost i neselektivnost u slanju dokumenata karakterisaće našu saradnju s Hagom, posebno u vreme premijera Vojislava Koštunice. Interesantno se ponašao najsrbin Vojislav kad je reč o Hagu. Promovisao je takozvane dobrovoljne predaje, svečane ispraćaje, dodeljivao prigodne poklone, srpski patio i saučestvovao pred kamerama nekakve informativne službe Vlade Srbije. Dokumenti su papiri, a papir trpi sve - teraj u Hag, ko te pita šta piše.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mile Jagodinac
  13/01/2021 - 13:54
  Ja mislim da su ga uslovili da se ne bavi politikom i niko ga neće dirati. Gde je Dinkić? Lopov
 • Korisnik: Mile Jagodinac
  13/01/2021 - 13:50
  Niko ne odgovara za ništa kod nas, Djilas ili njegov brat i ostali. Još kod Miloševića hteli da ubiju Djindjica. Niti otvaraju arhive
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi