VUČIĆ ODBRUSIO PAJTIĆU! "Zemusnki klan je stvorila prethodna vlast, ubijali su ljude na ulicama!"

Vučić je novinarima u Helsinkiju rekao da ne zna šta da odgovori ljudima koji svoju fotelju čuvaju do poslednjeg dana!

Zemunski klan na vrhuncu moći
Zemunski klan na vrhuncu moći, Foto: Alo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na izjavu Bojana Pajtića da Srbijom vlada političko krilo zemunskog klana, kaže da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko Ljubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

 

 

Vučić je novinarima u Helsinkiju rekao da ne zna šta da odgovori ljudima koji svoju fotelju čuvaju do poslednjeg dana, sa pet ili šest odsto podrške, jer im je "mnogo važno da uživaju u svojim foteljama".

- Što se tiče zemunskog klana svi su oni bili deo zemunskog klana. U njihovo vreme su se ljudi ubijali po ulicama, imali smo dva, tri ubistva dnevno koja nikada nisu istražena. Danas imate sedam puta manje ubijenih u Beogradu nego što je bilo u vreme mafijaške vladavine Bojana Pajtića, Borisa Tadića, Dragana Ðilasa - rekao je Vučić.

Navodi da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko LJubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo/Dimitrije Goll 16.05.2018.

- Sa njima su se posećivali, ljubakali i grlili...Nisam ga (Pajtića) baš naročito razumeo, ali valjda ne može da prihvati da neko ima bolje rezultate. Ja to mogu da razumem - istakao je predsednik Srbije.

Dodaje da otuda dolaze i kritike, kako je rekao, "polupismenih analitičara" zbog pada na Duing biznis listi, iako je Srbija najbolja u regionu po tom pitanju i samo je jedna zemlja ispred nas.

Na Duing listi Srbija je, podseća, ispred Hrvatske, BiH, Crne Gore, Albanije.

- Bili smo iza svih njih u vreme Bojana Pajtića i ostalih mafijaša. Za mene je mafijaš onaj koji krade od dece iz Heterlenda, koji krade od hendikepirane dece, kao što je krao Bojan Pajtić zajedno sa njegovim saradnicima, milion i po evra su potrošili narodnih para da bi izgradili ništa, trebalo je da izgrade nešto za hendikepiranu decu - naglasio je Vučić.

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić za današnji NIN je rekao da je vladajuća Srpska napredna stranka političko krillo zemunskog klana.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: csa
  09/11/2018 - 07:44
  to je strano sta su radili
 • Korisnik: vera
  09/11/2018 - 07:43
  to je opste poznato
 • Korisnik: Kolja
  09/11/2018 - 07:41
  Zemunski klan je stvorila opozicija i bila je deo njega.
 • Korisnik: Mica
  09/11/2018 - 06:33
  Zemunski klan i jeste zla tvorevina prethodne vlasti. Ne bi me iznenadilo da su Đilas, Jeremić i njihovi pajtaši i dan danas deo ovoh klana!
 • Korisnik: sasa
  09/11/2018 - 04:41
  Dobro mu je rekao
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs