Dragan Đilas, Željko Mitrović
Alo!/Ilustracija
Dragan Đilas, Željko Mitrović

Alo!/Ilustracija

Dragan Đilas, Željko Mitrović, Foto: Alo!/Ilustracija

Vlasnika Televizije Pink Željko Mitrović uputio je Draganu Đilasu otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:

Sve je krenulo tako sto sam ja govorio istinu i rekao da je Đilas secikesa, tapkaroš i lopovčina, najgore i najcrnje kategorije, ali potpuno nove i nepoznate generacije, nabrušen i ostvaren RTS-ovskom krađom, zbog koje svi ćutimo iz kako-takvog pijeteta prema pokojnom Tijaniću i drugim polu-nevinim akterima najveće pljačke Srbije u poslednjem stoleću, a još tada sam rekao da je dragi Điki, predvodnik najveće kriminalne grupe i predvodnik krda volova i ostale marve, koja svoje jadno političko i polu-kupljeno matematičko obrazovanje, čeznu unovčiti i učiniti korisnim samo u cilju dodatnog pljačkanja naroda i Srbije bez osvrta na posledice, koje danas svi, ali svi u Srbiji razumeju i shvataju!

To ne znači ništa drugo osim da jedino dragi Điki nije razumeo da đavo uvek dođe po svoje, pa su mu danas svi koji ga osuđuju krezubi, neobrazovani i sendvičari!

Dobro... Vidi bitango jedna lopovska, pa nećeš više pljačkati ni mene, ni Srbiju, niti ćeš zarad svojih bolesnih interesa terati celu Srbiju da plaća ceh tvojih ucena, reketa i političkog dilentatizma...

Dragan Đilas

Tanjug/Filip Krajincancic

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Ili će Srbija postati normalna zemlja u kojoj svi imaju istu šansu ili ćeš ti bitango lopovska nastaviti tamo gde si stao, sa sve tvojom sarajevskom plaćeničkom fejk tviter gerilom koja danas Srbiju proglašava srebreničko-genocidnom, ali dok je normalnih i zdravih u Srbiji, to Điki moj dragi NEĆE PROĆI, možda, sa svojom krađom Srbije možeš i nastaviti, u šta ja lično ne verujem, ali tek kad Srbiji i građanima vratiš sve pare koje si oteo i prokockao na prevare na koje si nas primoravao i terao u brako-razvodnim parnicama i svim drugim lopovlucima kao i finansiranju korupcije i kupovinu onog jadnika iz Dveri i ostalih pogubljenih skotova koji ne samo da ne znaju šta je ideja koja se zove Srbija, već ne znaju ni sta je čast, ponos i dostojanstvo!

Neću ti više pisati bitango jedna lopovska, od sada samo sud, advokati i tužilaštvo!

Željko Mitrović, neko ko se trudi i daje sve od sebe da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama, ali i progonitelj i noćna mora svih lopova, kretena i bitangi poput tebe!

Pročitajte još:

 

Komentari (6)

Мирослав

12.07.2019 09:25

У потпису, надувана олош Ж. Митровић.

Cobra

12.07.2019 10:36

Reče bitanga bitangi ili lopov lopovu. I tu se priča završava. Dragi moj narode, atelefone u ruke i udri poruke, kreće nova zadruga.

zagor

12.07.2019 10:36

Bravo majstore!

boky

12.07.2019 10:44

koji je ovo prostak.ja nisam glasac djilasa ali ovakvi prostaci mi se gade. pa mitrovicu, odakle si se tdocepao para. da ti nije deda ostavio sram te bilo. pa nadjite nekog normalnog coveka da nesto kaprotiv bogacenja, a ne pulena mire markovic kopji je preko jula dosao dopara

Pera

12.07.2019 13:12

napisa Đikiju nekadašnja perjanica JUL-a, stranke koja je ovu zemlju zavila u crno, grobar srpske kulture i neopevana lopovčina i narkoman. Imamo političku elitu za ponos

Sima

12.07.2019 13:53

Da li ima veceg lopova i protuve od tebe,đubre jedno malverzantsko...