Zbiljić: Podrška Vučeviću, nikad više novca za sport

Predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić pružio je večeras podršku gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, istakavši da je najzaslužniji za razvoj sporta u poslednja dva mandata koliko je na čelu grada

Dragoljub Zbiljić
Dragoljub Zbiljić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Naveo je da nikada više novca nije bilo planirano i isplaćeno klubovima na teritoriji Grada Novog Sada.

- Smatram da je nedopustivo da bilo koji funkcioner bilo kog kluba uvlači Vučevića u međuklupske i unutarklubske sukobe. Smatram da je on ozbiljna institucija za sebe i da mora da ostane izvan unutarklupskih sukoba u jednom klubu u Novom Sadu - rekao je Zbiljić za Tanjug.

Miloš Vučević
Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

Dodao je da se Vučević odnosi "kao majka prema svima, a ne prema nekom kao majka a nekom maćeha" i izrazio nadu da će tim putem i nastaviti do novih trofeja.

Zbiljić je reagovao na današnju izjavu trenera fudbalskog kluba Vojvodina Nenada Lalatovića, koji je optužio Vučevića i upravu za tešku finansijsku situaciju u tom klubu i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da reaguje.

Zbiljić je naveo da je za OK Vojvodina jedna od najuspešnijih sezona. Klub je učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, a u Srbiji osvojio tri trofeja - prvenstvo, Kup i Superkup.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi