Zašto je Vučić problem za Dritana i ostalu antisrpsku bratiju?

Histerični i navrat nanos sklepan tekst protiv predsednika Srbije u crnogorskom i, naravno, antisrpskom tabloidu, Vijesti, pokazuje kolika je narvoza montenegrinske lažne intelektualne elite, zapadnih ambasada u Podgorici zbog buđenja Srba, ali i belosvetskih lopova koji su svoje pljačkaško delovanje započeli zajedno sa Milom Đukanovićem, a onda su im se interesi, lopovski, razdvojili.

Dritan Abazović
Dritan Abazović, Foto: Youtube printscreen

Upravo je to priča o Mišku Peroviću čiji je politički ispljuvak Željko Ivanović, u narodu poznatiji kao goveče, postao udarna pesnica Abazovića, onoga koji je izglasao Tačija za počasnog građanina Ulcinja, ali i Amfilohija koji je sa svog episkopskog portala još pre sedam godina sklonio prefiks srpski i sada je rešio da gospodari Crnom Gorom, ali bez Srba. Uostalom, nebrojeno puta taj Amfilohije je držao opelo živom Vučiću , ne zato što je izdao sveto Kosovo, već zato što će to, kako Risto Radović kaže, da uradi,ali mu nimalo ne smeta da zaboravi i na svetinje i na Kosovo kad mu se učini da može da bude gospodar Crnogorcima, nacionalnim, i to na štetu Srba. Je*eš Kosovo, nećemo povlačiti priznanje Kosova, jer neće Beograd nama da upravlja, uzvikuju zajedno i uglas Krivokapić, Amfilohije i Hašimov Dritan. A, je*eš i Nato. Dobar nam je Nato, kriv je Beograd i Vučić. Na kraju, gle paradoksa, „izdajnik“ Vučić jedini ne priznaje nezavisno Kosovo, jedini čuva vojnu neutralnost, a veliki rodoljubi bi da vladaju uz pomoć srpskih glasova, protiv svih interesa srpskog naroda. Uostalom, čak i Crnogorac Medojević je osetio žestinu Amfilohijeve batine kada se usudio da traži povlačenje priznanja Kosova, jer Risto sada ima preča posla, a naljutiće se i američka ambasadorka. Na kraju krajeva, je*eš i srpski narod. Važno je da se Risti ukine sporni zakon, a Srbi, vi marš u geto, gori i prljaviji od onog u kojem ste bili.

Ako ne znate kako to izgleda, pitajte Šekija Radončića, jer on zna kako izgleda prut druge familije, a tako se naziva antisrpski klan Miška Perovića, a koji je tu bandu sa svim činjenicama raskrinkao , a onda bio poražen i brutalno kažnjen od Milovog nezavisnog pravosuđa. U svakom slučaju, teško vreme je pred Srbima i njihovim predstavnicima, Mandiću i Kneževiću pre svih, ali što pre stvari budu jasne, to će i politički odgovor Srba biti snažniji. 

Na kraju, ispljuvak Miška Perovića, Željko Ivanović, koji je poznat po svojim reketaškim i lopovskim kombinacijama u celom regionu, dobijaće redovno odgovor od mene, ponosnog Srbina iz Crne Gore, Pivljanina, koji se ne plaši ni vas, ni vaše harange i koji će uvek biti na strani istine. Uzgred, Andreja, kog pominjete, niti znam, niti bilo kakve veze sa nama ima, i ne polazite od sebe, jer su vam svi biznisi počinjali sa Milom, a završavali sa Acom. Pritom, nemojte mi prišivati podršku Milu Đukanoviću jer se, za razliku od vas koji ste sa njim bili dugogodišnji partner, ceo život borim protiv DPS-a i Đukanovića i stojim kod toga.

Do sledećeg odgovora antisrpskoj bandi!
S poštovanjem

Vasilije Papović 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sasa
  24/09/2020 - 07:34
  MIlo je konacno morao da ode napokon, Puno uspeha
 • Korisnik: Milan
  23/09/2020 - 21:52
  Gro borbe protiv Mila su izneli Srbi u Crnoj Gori. E sada kad su dobili glasove, odjednom su Srbi postali nepozeljni.
 • Korisnik: Jovana
  23/09/2020 - 19:24
  Nekako mislim da je sujeta i zavist karakteristicna za primitivnu sredinu!
 • Korisnik: Filip
  23/09/2020 - 19:14
  Srbomrscima smeta predsednik Vučić jer se on bori za interese Srba u Crnoj Gori.
 • Korisnik: Verica
  23/09/2020 - 18:16
  U Crnoj Gori jedni ltzv. lideri udaraju u klin a drugi u plocu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi