Miroslav Lazanski
Printscreen: Youtube
Miroslav Lazanski

Printscreen: Youtube

Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen: Youtube

 

Pročitajte još:

 

- Madlen Olbrajt i Vesli Klark su se uključili u biznis. Klark je imao biznis sa automobilskim tablicama na Kosovu, a Medlen Olbrajt se uključila u telefoniju. Svi su oni našli svo0j materijalni interes. Kad vi pogledate otprilike zašto je došlo do agresije na Jugoslaviju 1999. godine i otimanja Kowsova, upravo je materijalni razlog. To nisu bili, kako oni kažu, ni ljudska prava, ni humanitarna katastrofa, već to što je Kosovo najpogodnije tle za biznis.

Preporučujemo i ovo:

 

Upitan dokle će Srbija moći da se brani sama i da li je možda ulazak u NATO jedna od opcija za našu zemlju kako bi sačuvala bezbednost, Lazanski je odgovorio:

 

- Mi smo lepo rekli da imamo rezuluciju o vojnoj neutralnosti, kao što se pokazalo, pokazuje se i pokazaće se da možemo da opstanemo sasvim uspešno. U poslednjih nekoliko godina napravljen je revolucionarni skok u jačanju vojske. Tehničko opremanje, tehnološki skok, izvozimo municiju u Rusiju, kalibar 155. Reći će neko zašto? Kako? Evo reći ću vam... Osnovni kalibar u toj domeni kod njih je 852 milimetara, oni nisu imali kalibar 155i svakako im je jeftinije da kupuju od nas, a neke od porudžbina preprodaju dalje - objasnio je Lazanski.