Aleksandar Vučić
EPA
Aleksandar Vučić

EPA

Aleksandar Vučić, Foto: EPA

Povodom monstruoznih pretnji koje je na svom Instagram nalogu izneo odbornik Lokalnog fronta Vladan Slavković, načelnik Raškog upravnog okruga, Nebojša Simović i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije osuđuju poziv na ubistvo čoveka koji je nadpolovičnom podrškom građana Srbije izabran za predsednika.

 

- Zar čovek koji je zaslužan za otvaranje Leonija, Tay grupe, aerodroma "Morava" u Lađevcima, Moravskog koridora...treba da bude ubijen od strane onih koji su zatvorili Magnohrom, Fabriku vagona, Jasen, Papirpromer, Poljopromet i ostavili 16.700 proizvodnih radnika u Kraljevu bez posla? Sada je građanima Kraljeva konačno jasno šta je alternativa postojećoj vlasti. Umesto rada - nerad, umesto jedinstva - svađe, a umesto političkog neslaganja - ubistva političkih protivnika!

Prete rešetanjem predsedniku Vučiću! Jezivo upozorenje - Možda je politički korektnije da mu saspemo pet metaka u leđa?

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.11.2019. 20:02 Užas! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Funkcioner Lokalnog fronta, koji je na društvenoj mreži Tviter pod imenom Vladan, objavio je tvit u kome preti rešetanjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. AMERIČKI DIPLOMATA O KOSOVSKOM PITANJU! Sporazum postoji, dogovor je ispregovaran!

 

Pretnje Vučiću

Printskrin

Pretnje Vučiću, Foto: Printskrin

 

Pročitajte još:

Pozivamo nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom, a naše sugrađane u Kraljevu kao i građane Srbije pozivamo da jos jednom vide i razmisle ko se i kako nudi kao alternativa Aleksandru Vučiću i politici napretka Srbije.

Bonus video: 

 

Komentari (1)

slađa

17.11.2019 23:29

Uhapsite sve koji šalju pretnje bilo kome. Ovo je neverovatno.