Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Alo!
Žandarmerija, policija, sud, hapšenje

Alo!

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje, Foto: Alo!

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

„Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske“, rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

„Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezednu zonu za sve građane Šida“, rekao je Vučić.

Komentari (4)

Adelina

28.02.2020 14:43

Човече, чекам само вас овде - getbadgirl.сom

Dobi

28.02.2020 15:25

Ako i nas precednik ima istu zapadnu filozofiju zbog koje je silovana devojcica od emigranta a on pusten na slobodu zbog nedostatka dokaza,zbog cega je devojcica izvrsila samoubistvo, onda treba svi da uzmemo us.ane motke i tu gamad da proteramo iz Srbije, u suprotnom ce oni nas da proteraju iz rodjene zemlje, ako bajni precednik pocne da ih stiti i opravdava kao i sve druge vlasti sa zapada.Jel to narod poludeo kad ga vodi poremecena logika prema mudzahedinima.

djole

29.02.2020 14:01

@Dobi - Poludela Srbija rodjace, tacnije poludela vecina-vidi se po lajkovima Dobi!!!

Ranko

28.02.2020 16:51

Pa dobro si se setio presednice sta ce oni u srbiji nedaj im da udju u zemlju a ne da branis sopstveni narod nije samo sidvec kelebija horgos nemoze bre da se zivi od njih