Goran Vesić
Printskrin
Goran Vesić

Printskrin

Goran Vesić, Foto: Printskrin

 

- Zna se da je Dragan Đilas lopov, ali ne prođe dan da ne pokaže kakva je štetočina. Još jedna glupa akcija koju može da smisli samo neko poput njega - napisao je Goran Vesić.

- Dobro je što je i sam shvatio da volim Beograd i da radim za svoj grad 24 sata vredno i predano za razliku od njega koji je ostavio dug Beogradu od 1.2 milijardi evra. Loše je što čak i kada nekome oda priznanje i prizna nešto on me može da ne nanese štetu ili da nešto uništava. To je jače od njega. Tako je sada odlučio da uništava trotoare koristeći moje ime - odbrusio je Vesić Đilasu.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je zamolio Dragana Đilasa da više ne radi takve stvari:

- Ako je već shvatio koliko volim Beograd dovoljno je da to javno prizna i da zauvek napusti politiku. Da više ne uništava grad i ne priziva nasilje - izričit je Vesić.

Vesić: Sportske manifestacije na odličan način promovišu i sport i Beograd

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.11.2019. 17:03 - 17.11.2019. 17:15 Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dodelio je danas medalje pobednicama polumaratona koje su trčale u okviru prvog maratona „Comtrade Serbian Marathon" u Štark Areni, a zatim i dočekao pobednike maratona ove trke.

Vesić je saopštio da će podneti prijavu protiv NN lica koje stoji iza ovakvih grafita: 

- Podneću prijavu protiv NN lica koje je ovo uradilo, a nadam se da će nadležne inspekcije i komunalna milicija pronaći ljude koje je Đilas platio da ovo urade. Pa će posle kao za moju knjigu da se pravda kako su njegovi ljudi malo palili pa malo gasili. Ne može on da ne širi zlo!

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"