Zakazana hitna sednica Predsedništva SNS! Vučić pozvao vrh stranke! Jedna tema ključna

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru

Predsedništvo SNS Aleksandar Vučić
Predsedništvo SNS Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Prema informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Povezane vesti

 • Korisnik: star
  23/02/2021 - 06:45
  Mnogo tema je pred članovima SNS na ovoj sednici o kojima se treba dobro dogovoriti i ništa ne prepuštati slučaju, jer je SNS najbolja stranka u Srbiji i svakako da neće ništa ostavljati po strani.
 • Korisnik: Olja
  23/02/2021 - 00:05
  Jako bitne teme, i situacija u BiH, i KiM, i na lokalu ....verujem da će sve proći u najboljem mogućem redu i da će se naći adekvatna rešenja
 • Korisnik: Milica
  22/02/2021 - 23:51
  Bitno je ovakve sednice i cesce odrzavati. Razgovori, razmene misljenja i dogovori su uvek korisni.
 • Korisnik: Ivana
  22/02/2021 - 23:44
  Naravno da je zakazana sednica koja je od interesa za našu državu i očuvanju mora i stabilnosti na KiM.
 • Korisnik: cobi85
  22/02/2021 - 23:44
  Samo sloga može da spasi Srbiju a Vuučić može doneti slogu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi