Ramuš Haradinaj i Zoran Zaev
Printskrin/Facebook
Ramuš Haradinaj i Zoran Zaev

Printskrin/Facebook

Ramuš Haradinaj i Zoran Zaev , Foto: Printskrin/Facebook

 

* Haradinaj i Zaev su u subotu uveče bili u Skoplju na privatnoj proslavi kod biznismena Turhana Rusa

* Oni i ne skrivaju u kakvim su odnosima. Zna se da učestvuju u biznis kombinacijama koje se zasnivaju na reketiranju. U sve su uključeni najbliži Zaevljevi saradnici, a tiče se uvoza srpske robe

* Obojica se pohvalili slikama na društvenim mrežama 

 

Makedonski i albanski političari su u subotu uveče bili u Skoplju na privatnoj proslavi kod poznatog biznismena, gde su se veselili, ali i dogovarali o raznim kombinacijama

Afera "reket“, u koju je upleten državni vrh Severne Makedonije, ne stišava se u celom regionu, ali to ne sprečava premijera Zorana Zaeva da se provodi, i to ruku pod ruku sa odlazećim tzv. kosovskim premijerom Ramušem Haradinajem.

Hvalio se na Fejsu

 Naime, njih dvojica su u subotu uveče bili u Skoplju na privatnoj proslavi kod biznismena Turhana Rusa. Proslavu je pravio povodom rođendana svog sina, a Zaev i Haradinaj su celo veče razgovarali, provodili se, lumpovali... Da su zajedno bančili, potvrdio je i Haradinaj fotografijom i komentarom na Fejsbuku.

Stefanović odbrusio Hrvatima, a onda otkrio zašto su udarili na vlast u Srbiji

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 25.08.2019. 16:52 "Danas imamo predsednika Srbije, koji se bori za svoju zemlju i za poštovanje svih nacionalnih manjina u našoj zemlji" Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen Mislim da Hrvatska pre svega ima problem sa Aleksandrom Vučićem zato što je predsednik svoje zemlje, koji misli svojom glavom i koji se bori za nacionalne interese Republike Srbije, izjavio je danas Tanjug potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, reagujući na saopštenje Ministarstva inostranih i evropskih poslova Hrvatske.

 

 - Prijateljski razgovor s premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevom večeras u Skoplju. Uvek je zadovoljstvo družiti se s dobrim prijateljima - napisao je Haradinaj, koji je na proslavi bio sa suprugom Anitom.

Haradinaj i Zaev

Printskrin

Haradinaj i Zaev , Foto: Printskrin

 

 Generalni sekretar partije Glas za Makedoniju Ljupčo Palevski kaže da Zaev i Haradinaj očigledno koriste svaku priliku da se vide i dogovaraju o biznis kombinacijama.

- Oni i ne skrivaju u kakvim su odnosima. Zna se da učestvuju u biznis kombinacijama koje se zasnivaju na reketiranju. U sve su uključeni najbliži Zaevljevi saradnici, a tiče se uvoza srpske robe. Ovakve prilike, između ostalog, verovatno koriste da se dogovaraju - kaže Palevski.

Pročitajte još:

 

 "Reket“ drma regijom

 Podsetimo, Zaev se poslednjih nedelja našao u epicentru afere "reket“, kad je otkriveno da je kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, reketirao poznatog biznismena Jordana Kamčeva za sumu od 1,5 milion evra kako bi mu sredio puštanje iz pritvora. Novac je navodno završio u makedonskoj vladi, i to kod Zaevljevog savetnika Zorana Bašanovića.

Bonus video: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije

 

 

Komentari (1)

sara

28.08.2019 10:07

Dva ljigava primitivca!!!!!.