Aleksandar Vučić, Miloš Zeman
Tanjug/Zoran Žestić
Aleksandar Vučić, Miloš Zeman

Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

* Vučić posetio porodicu Stanike Gligorijević stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu

* Predsednik je razgovarao sa Gligorijevićem o tome kako može da se pomogne njemu i sinovima, te im je obećao pomoć

* Dejan Stanojevic je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu, upravljajuci vozilom koje je koristio v.d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić, izazvao tešku saobracajnu nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre dva dana posetio porodicu Stanike Gligorijević stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je povređen i direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić.

Pročitajte još:

Vučić je porodicu Gligorijević - Stanikinog supruga Velimira, sinove Milutina i Aleksandra i svekrvu Dragicu posetio tokom nenajavljenog obilaska Srbije u okolini Knjaževca.

Zoran Babić

Tanjug/Sava Radovanović

Zoran Babić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik je razgovarao sa Gligorijevićem o tome kako može da se pomogne njemu i sinovima, te im je obećao pomoć.

Konačno je izgovorio ono čega smo se najviše plašili!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:25 - 19.09.2019. 16:35 Vojno-politički analitičar i novi amabasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski gostovao je u jutarnjem programu kod Predraga Sarape Foto: printscreen * Miroslav Lazanski gostovao kod Predraga Sarape u jutarnjem programu * Otkriveno da li je Srbija nabavila oružane sisteme Pancir S-1 i S-400 * Izrečeno ono čega smo se svi plašili Lazanski je govorio o najnovijim tenzijama između SAD i Irana, a dotakao se i naoružavanja balkanskih zemalja.

Dejan Stanojevic je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu, upravljajuci vozilom koje je koristio v.d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić, izazvao tešku saobracajnu nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a pet osoba teže i lakše povređeno.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare