Aleksandar Vulin
ALO Ognjen Radosevic
Aleksandar Vulin

ALO Ognjen Radosevic

Aleksandar Vulin , Foto: ALO Ognjen Radosevic

- Praviti od Slobodana Miloševića karikaturu, može samo onaj ko pokušava da nađe opravdanje za sve zločine učinjene srpskom narodu. Žao mi je što je „Porodica“ plaćena našim novcem i što će poslužiti kao dokaz zašto je svako zlo koje su Srbi doživeli, zapravo, opravdano. Autori serije će imati večnu zahvalnost i u Prištini i u Zagrebu i u Sarajevu i u NATO komandi. Niko borbu srpskog naroda ne može da omalovaži sa toliko uspeha kao Srbi, pa makar to bili i slučajni Srbi - kazao je on. Upitan da li nešto zna o spisku ljudi koji su izdali Slobodana Miloševića, on je poručio:

- Ne znam o kakvim spiskovima je reč i ne znam da li postoje, ali znam da je 20 godina od otmice predsednika Miloševića dovoljno da je svako od nas iz tog vremena pokazao koliko je veran idealima borbe koja nas je uvela u politiku. Nekada lični odnosi zamagle suštinu. Nije pitanje da li je neko nekoga voleo ili da li je u svojim ocenama bio pravedan, pitanje je da li smo se borili za ono u šta smo zajedno verovali. Istorija ne meri vrednost svojih junaka po ličnim odnosima, već po onome što je ostalo iza njih. Njegoš piše „vrijeme je majstorsko rešeto“ i njegovom sudu niko ne izmiče - poručio je on.

Komentari (3)

Sonja

05.04.2021 07:47

To pokazuje koliko je ko posvećen poslu. Niko ne može da nas ponizi koliko sami možemo.. Niti štete da nanese, koliko sami! Ovo je pravi primer. Baš ste mu spomenik podigli!

Star Fighter

05.04.2021 07:54

Bolje da sprema obranu pred sudom zbog kupljenog stana,nego da lupeta 'mirin potrcko'!!

sss divizion

05.04.2021 09:28

cigo dosta se gluiras