"VUČIĆ ĆE IMATI ZADNJU REČ" Vulin: Vladu bi trebalo rekonstruisati

Minitar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Alo!/Marko Đoković

"Ja sam uvek raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara i da se na osnovu toga, naravno obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad. Ne treba ni da vas podsećam da sam smatrao da je potrebno imati i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim", rekao je ministar Vulin odgovarajući na pitanje novinara da li očekuje rekonstrukciju vlade.

Upitan kako bi ocenio svoj rad, Vulin kaže da njega ocenjuju građani Srbije, a na prvom mestu, kaže, oni koji su ga izabrali.

"Naravno da vrhovni komandant i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić treba da ima zadnju reč, jer je čovek kome Srbija najviše veruje i za koga glasa. I premijerka, ali postoji gradacija odgovornosti i pre svega to treba da učini onaj ko nosi listu i za koga Srbi glasaju, i onaj ko može da kaže da je njegova politička vizija okupila i našu listu i formirala ovu vladu", rekao je i dodao da je njemu čast to što obavlja posao ministra odbrane.

Povezane vesti

 • Korisnik: Pera Detlic
  09/03/2018 - 15:51
  Ovaj bi malo da bude premijer. hahahaha...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi