NE VALJA MU NIŠTA SRPSKO! Vuk Jeremić posle odmora u Turskoj, koncerta u Austriji PORUČUJE sa Bleda: “Srbija je neuredna, a Slovenija je raj na zemlji!”

Nastavio da pljuje po Srbiji

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Alo/ Dejan Briza

*Lider SZS odmara se posle odmora

*Slikao se u Sloveniji

*Sa Bleda poručio da je Srbija neuredna, a Slovenija čista

Lider Narodne stranke i Đilasovog Saveza za Srbiju, posle luksuznog letovanja u Turskoj i koncerta Bon Džovija u Autriji, nastavio je odmor od odmora na Bledskom jezeru, odakle je preko društvenih mreža nastavio da pljuje Srbiju, a za Sloveniju kaže da je raj na zemlji.

Vuk Jeremić, Slovenija
Vuk Jeremić, Slovenija, Foto: Printscreen Instagram

 

Dok se on odmara od aktivnog odmora, njegove malobrojne pristalice kao "čuvari bengalske vatre" iz subote u subotu nastavljaju da kisnu bilo da je pljusak ili se znoje i prže na preko 30 stepeni okupljajući se oko Terazijske česme. Dok se oni znoje Vuk se luksuzira i bahati širom Evrope, a u pauzama zna i da oplete preko društvenih mreža.

 

Uspeo je čak i da uslika grupu u tradicionalnoj alpskoj nošnji koji su se slikali pored jezera. Vuk je verovatno gledajući Slovence u bermudama razmišljao o svom koalicionom  partneru Bošku Obradoviću koji treba da kupi jedne , pošto Boško nakon odlaska u ambasadu prati svetske modne trendove..

Vuk Jeremić, Slovenija
Vuk Jeremić, Slovenija, Foto: Printscreen Instagram

 

OPOZICIJA PALA NIKAD NIŽE Ne mogu da oproste Makronu što ga srpski narod voli, pa diraju u najsvetije! Pala uvreda kakvu javnost ne pamti (FOTO)

OSTADE SAMO KAMION Na Đilasovom, Jeremićevom i Obradovićevom protestu okupilo se... Čekajte, ne, nije se okupio NIKO (VIDEO)

BOLESNA BAGRO, BISTRIJA SU GOVEDA IZ MOJE RASOVE! Sa Jeremićem pljuvao po Srbiji i Crnoj gori, a sad isplivao NOVI RAZGOVOR! Nikad nas niko nije ovoliko izvređao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi