VEĆ SVIMA PODELIO FUNKCIJE! Vuk Jeremić ministar inostranih poslova, Boško premijer, a kad čujete šta je Đilas za sebe naumio srušićete se!

Bivši gradonačelnik Beograda je sve to lepo zamislio!

Nikola Sandulović
Nikola Sandulović, Foto: Printscreen

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović za vreme protesta opozicije otkrio je da su lideri Saveza za Srbiju već među sobom podelili državne funkcije!

 

Sandulović je otkrio da je Dragan Đilas za sebe namenio predsedničku fotelju, Vuk Jeremić je već viđen za minsitra inostranih poslova, a Boško Obradović za premijera?!

- Ko je dao pravo Savezu za Srbiju da on postavlja uslove prema kojima će se održavati izbori - upitao je Sandulović i nastavio:

 

- Ko su ti stručnjaci i ko će ih birati u prelaznoj vladi? Ono što treba da urade je da izađu svi zajedno i da se drže za ruke, da pokažu narodu da se slažu, a ne da se krve i da se glože između sebe zarad pozicija koje su sebi već dodelili! Koliko sam čuo, Đilas je već sebi odredio da bude predsednik države, da Jeremićč bude ministar inostranih poslova, a da Obradovič bude premijer - poručio je Sandulović, koji zajedno sa pomenutim liderima opozicije svake subote šeta ulicama Beograda.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Velko
  30/01/2019 - 17:55
  Srahote, sebi su podelili mesta, a građanima što šetaju njih će dodatno oporezovati, Gade našu zemlju gde god odu, podstiču mržnju, takvi nam nisu potrebni
 • Korisnik: milena
  30/01/2019 - 17:47
  Ova opozicija je gora iz dana u dan, smesni su sa svojim mastanjem, ali neka ih, samo to ce i da imaju.
 • Korisnik: avanturista
  30/01/2019 - 17:33
  Građani nikada neće više dozvoliti dosovske promene u društvu,kada ima perspektivnu opciju u SNS
 • Korisnik: ceca
  30/01/2019 - 17:28
  Bahahahahaha dobar vic!
 • Korisnik: Goga
  30/01/2019 - 17:24
  Ovi su smešni.Oni sanjaju i maštaju o tome.Samo su zaboravili da im narod to neće dozvoliti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi