Aleksandar Martinović
Printscreen
Aleksandar Martinović

Printscreen

Aleksandar Martinović, Foto: Printscreen

- Razgovarao sam sa poslanicima SNS, ovim putem ih molim da prekinu štrajk. Oni su zaista štrajkovali, sada već 35 sati, što nije lako, posebno za damu kao što je Sandra Božić i molim je da se vrati deci i da brine o njima. Biću malo oštriji, sa Martinovićem ću večeras obaviti razgovor, neću praviti cirkus kao neki drugi. Probaću da ga ubedim telefonom, ali neće biti jednostavno jer on veruje u razloge zbog kojih je krenuo u štrajk. Građani imaju bezbroj primedbi na sudstvo, bezbroj nepravdi. Mnogo toga što smo čekali da se promeni, a ne može zbog ljudi koji se na istim pozicijama nalaze. Martinović je jedan od najobrazovanijih poslanika u nekoliko poslednjih mandata, dobro zna da kada nema pritiska na Tužilaštvo, da to jeste. To ne smemo da radimo. Ne zanima nas šta rade drugi kad stvaraju presiju. To ne smemo mi da radimo, ne zanimaju nas drugi. Uz svu zahvalnost, srčanost i hrabrost koji su pokazali, da odustanu od štrajka.

Aleksandar Vučić

Printscreen/ Pink

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/ Pink

Na to je odgovorio šef poslaničke grupe SNS:

- Ja pozivam Sandru da podrži molbu, hvala joj što je bila sa mnom u akciji koja je bila principijalna, u borbi za slobodnu i demokratsku Srbiju - rekao je Martinović i nadovezao se ovako:

- Što se mene tiče, nisam došao da bih izigravao žrtvu, došao sam da se borim da niko nikad ovde ne bude pretučen od strane batinaša Dragana Đilasa i Boška Obradovića. Priznajem, nisam spreman da prelomim da li ću prekinuti štrajk, mislim da ću da ostanem, a koleginicu Božić molim da prekine.

Komentari (1)

bager

12.05.2020 09:38

Vucic je trebao obratiti nadleznima da se kazne napadaci i siledzije koji su i uzrok strajka ovo dvoje,,,a posle da se obrati fasistima,Djilasu i Obradovicu,,ne sme se kriti iza krilatice,,toliko ih mrzim da ne mogu ni da ih gledam a kamo li da pricam sa njima,,moze i izdati naredjenje obezbedjenju da u sucaju napada na poslanika ,uzvrati silom,,mislim da bi i Djilas i Obradovic birali momenat i reci kad ulaze u Skupstinu